måndag 24 maj 2010

Att kasta bort...


Jag gillar att kasta bort saker, speciellt tomma burkar och flaskor. Kläder brukar jag ge till välgörande om de ser hyfsat fräscha ut såklart. Men att få kasta en tomburk eller en urklämd läppglanstub gillar jag verkligen. Då känns det som om man är värd att få börja med nya härliga produkter. Den här månaden har jag kastat bort en schampoo-flaska, två läppglans och nu åker min Id-foundationburk ut för den är tömd. Jag har sett att många av bloggerskorna kör P10P som står för project 10 pan. Det innebär att de måste göra slut på och kasta bort minst tio tomma förpackningar innan de får köpa något nytt. Så långt är jag inte villig att gå... har inte riktigt det tålamodet, men skönt känns det att få kasta lite grejor ibland. Japp, nu har jag svamlat lite till här ikväll, jag är verkligen på det humöret idag.

11 kommentarer:

Josephine sa...

Haha, mitt projekt gick väl sådär, har shoppat massor under tiden xD
Dock tar jag slut på produkter som t.ex. duschkräm innan jag köper nytt :)

Ninni sa...

Bra jobbat där!

Kerstin sa...

jag tycker också att det är färligt att slänga =)

Ninni sa...

:-)

Bitte sa...

Jag håller med, det är härligt att slänga grejor man gjort slut på.

Caroline/StyleFile sa...

Ja jag undrar vad som blir mitt nästa kast :) Parfymer slänger jag inte, vet inte varför egentligen men man kan ju fortfarande känna doften även om den är slut!

Mi sa...

Jag blir rent ut sagt GLAD när jag gör slut på en sminkprodukt, eftersom det sker så himla sällan! Däremot tror jag inte att P10P är något för mig, det skulle ta evigheter!

ingegerd sa...

håller med att ibland är det skönt att kasta!!!Man köper ju saker hela tiden ändå!!

jo jag har en tävling på min blogg om du är intresserad?!

Maria, Hjärterdam sa...

Jag skulle aldrig orka vänta till 10 produkter tog slut!! =P

Linda sa...

Älskar också att kasta saker, det är sååå befriande! Gillar småprylar och sånt men hatar att ha lådor överfulla så även med smink. Ibland har jag slängt fast det inte varit slut till och med. Har faktiskt två burkar med i.d och de tar aldrig slut efterssom jag använder alla mineralsamples från div märken samtidigt hihi :P

Ninni sa...

Ja, jag har också flera på gång av nästan allt. Undantag är duschcremer och schampoo för det är så trångt i vår dusch.
:-)