onsdag 26 maj 2010

L300 Anti-Age recension


I julklapp av min sambo fick jag ett kit från L300's serie Anti-Age som finns att köpa på Apoteket. Jag har nu gjort slut på rengöringen och har kommit en bra bit på väg med de andra produkterna också, jag började inte använda produkterna direkt efter jul för jag ville göra slut på mina gamla produkter först så de har inte räckt riktigt såhär länge, det vill jag poängtera.

Såhär tycker jag: Om man är ute efter en oparfymerad mild serie som gör sitt jobb - då har man hittat helt rätt! Bra grejor till bra pris helt klart.

Ögoncremen: Mild och återfuktande, om den är så anti-age vet jag dock inte. Men helt ok! Den får en fyra i betyg

Rengöringsmoussen: Vilken urkass förpackning! Pumpen har aldrig funkat ordentligt, det verkar som om fjädern inte finns där för jag fick dra upp den varje gång jag hade pumpat, väldigt bökigt! Innehållet är dock jätteskönt och gör rent på ett bra sätt. Betyg till förpackningen: En etta. Betyg till innehållet: En fyra (avdrag bara för att jag egentligen gillar lite svag parfymering i rengöringar).

Ansiktsvattnet: Ett av de bästa jag testat, jag använder bomullsrondell och ser på ansiktsvatten som en del av rengöringen. Detta gör rent och fint utan att vara för starkt och innehåller inte alkohol. Detta får en femma av mig!

4 kommentarer:

Tina (Beleza) sa...

Du har nog fått ett dåligt exemplar av rengöringsflaskan. Så ska den inte göra, min har fungerat perfekt hela tiden.

Ninni sa...

Ja, det tror jag också, jag har haft sånna mousse-rengöringar förut och de har funkat mycket bättre. Innehållet var ju iaf bra så jag är nöjd ändå. :-)

Kerstin sa...

Det låter ju som riktigt bra grejer! Kul!

Ninni sa...

De är väldigt prisvärda, men åstadkommer inte mirakel som sagt, hihi.