onsdag 5 maj 2010

Nagellack

Håller på att behandla mina naglar med Trinds nailrepair som jag köpte häromdagen. De är inte i bra skick utan skivar sig och bråkar och det har de gjort länge, det är därför jag har dem så korta. Läste att Transdesign slutat leverera nagellack i flat rate-boxar och att frakten därför blivit jättedyr. De har tydligen blivit stämda av OPI också av någon anledning så de kommer att sluta sälja det märket. Förut har jag handlat av Head2Toe och 8ty8 men de har inte haft hälften så bra utbud som Transdesign på sistone. Jag hade precis tänkt slänga in en order hos Transdesign när detta tråkiga besked kom. När jag sen hörde om OPI-strulet så tänkte jag att det är bäst att beställa ordentligt från 8ty8 innan de också slutar leverera. Så nu har jag beställt 2 st OPI-lack, 4 st Orly-lack och 8 st China Glaze för säkerhets skull i två olika ordrar. Lovar visa när de kommer. Jag fick ju lite panik att man snart inte ska kunna beställa billiga lack från staterna... hur tror ni att det kommer att utvecklas?

5 kommentarer:

Kerstin sa...

Det är för sorgligt med TD =( Det ska bli kul att se dina beställningar!

Ninni sa...

Ja, jag har verkligen beställt alla möjliga färger denna gången, tror faktiskt inte jag tog något lila! Otroligt för att vara mig, men å andra sidan har jag redan jättemånga lila... hihi.

Anonym sa...

Du är galen! Nu vill jag bli hembjuden till dig på nagelmålnings och födelsedagsfirarkväll! :-) Cookie

Sminkhörnan sa...

Ohhh jag vill också =) Tycker det är för jäkla synd med TD, det var ju rena himmelriket. Hoppas det kan lösa sig så dom kan börja skeppa igen. Tror båda sidorna egentligen vill det, då OPI antagligen tjänar rätt mycket på den sidan =)*hoppas hoppas*

Ninni sa...

Cookie, du vet var mitt hus bor!

Emma; Ja, eller hur! Det känns lite som om alla vägar täpps till ibland!