fredag 28 maj 2010

Duktiga duktiga Ninni

Imorse när jag satt och läste GP så fastnade min blick på denna annons:

Herregud vilken härlig gåva! Jag är ju ruskigt svag för sånt! Min hjärna började genast jobba febrilt. Vad behöver jag i förrådet? Vad är på väg att ta slut? Svaret blev - absolut ingenting. Möjligen en brun ögonpenna... men jag kunde ju inte släppa denna annons ändå. Pratade med min kloka mamma och hon sa att vi ska ju åka till New York på sensommaren och det kanske är läge att inte shoppa så mycket just nu. Hon behövde själv ingenting så jag kunde inte ens köpa något till henne... men jag var ju ändå tvungen att cykla ner till NK efter jobbet och bara titta lite! Men vet ni vad? Jag motstod! Läppstiftet var helt fel färg för mig (lite orange) och de övriga produkterna så rätt fnuttiga ut förutom möjligen ansiktstvätten. Sen tittade jag i disken och hittade inga fullstora produkter som lockade alls just nu. Duktiga duktiga jag va?

5 kommentarer:

schmut sa...

Jag brukar också bli helt hooked på sådana erbjudande men ofta är det ju just så att när man tittar närmare är det sällan saker man hade köpt annars. Enda undantaget är Clinique och deras hudvårdsgåvor, där faller jag för allt.

Basteth sa...

Åh, vad duktigt du är! Jag kände direkt jag såg annonsen att jag kanske också behöver något från EL.;) Men det är sant, man ska spara pengar.:)

Josephine sa...

Jätteduktigt! :D

Kerstin sa...

Du är hur duktig som helst! Det är så himla svårt att stå emot! Kul att du också försöker dra med din mamma, det brukar jag också göra =) Förra Clinique-gåvan fick hon köpa tre grejer så att jag kom undan med en...

Ninni sa...

Schmut: Fast förutom läppstiftet så hade jag nog använt alla grejorna, det var en väldigt bra blandning tyckte jag...

Basteth: Ja, ibland måste man spara pengarna...

Josephine: Känner mig stolt över mig själv här,hihi.

Kerstin: Vilket klipp du gjorde, bara behöva köpa en produkt och ändå få gåva! Mammor är toppen! Synd bara att min mamma bor 50 mil bort (i Sth).