måndag 16 september 2013

Bare Minerals - Marvellous Moxie

Bare Minerals har kommit med en ny serie läppsmink. Serien heter Marvellous Moxie och den innehåller läppglans, läppstift och läppennor. Jag blev så himla nyfiken på dessa. Läppenna använder jag inte, men jag ville gärna testa läppglans och läppstift från serien. Jag har inte turen att få pressutskick från Bare Minerals och jag tycker att produkterna är väl dyra här i Sverige så jag passade på att klicka hem ett gloss och ett stift från Feelunique när de hade rea. Paketet tog en väldig tid eftersom jag ju åkte på tull, men till slut hade jag både fått paketet och pengarna för tullen tillbaka. Bra där Feelunique!
 Läppglanset jag köpte heter Rebel, det är en ljust gammelrosa halvtransparent färg.
Det jag gillar mest är faktiskt smaken/doften. Den är som mint-smörkola. Helt ljuvlig faktisk.
 Nyansen funkar jättebra till vardags för jag gillar att applicera utan spegel. Det här gillar jag!
Läppstiftet är i nyansen Speak your mind. jag måste säga att det är väldigt likt glosset i nyansen. Det är nästan doftfritt. Jag tycker att färgen är ganska fin, men jag kanske inte hade valt just den om jag hade stått i butik. Jag hade googlat på nyansen för att titta på swatches, men det är ändå rätt svårt att pricka exakt rätt. Jag hade nog velat ha en smula skimmer, tror det är det som saknas. Hylsan är försedd med en knapp som man skjuter på när man ska öppna, man får trycka till ordentligt när man stänger förpackningen för annars är risken att den går upp, det ska säga klick.
Stiftet är varken torrt eller kladdigt tycker jag, det är nånstans mittemellan. Tror jag kommer använda det en del, tror inte det blir min stora favorit, men man vet aldrig. Stoppar ned det i handväskan så får vi se.
Både läppglans och läppstift kostar £13,95 på Feelunique och frakten är gratis. Det är drygt 150:-/st. Jag köpte dessutom mina med 15-20% rabatt om jag minns rätt eftersom det var rea. I svenska butiker kostar de 290:-/st. Nästan dubbla priset alltså.

3 kommentarer:

Lotta L sa...

Fina färger!

Anonym sa...

Åh, har också beställt Bare minerals grejor från Feeluniqrs rea och åkte på tullavgift. Kan man få pengarna tillbaka för det? Hur gör man?

Ninni sa...

Man mailar in en kopia på kvittot till Feelunique ihop med ordernumret så sätter de tillbaka beloppet på ditt konto.