söndag 22 september 2013

Nailtiques Formula 2

Ni vet ju att jag har haft jätteproblem med mina naglar de senaste åren. Jag har testat ett flertal olika nagelstärkare, nagelbandsoljor och även kosttillskott. Inget har hjälpt. För att vara ärlig så är jag inte sådär super-envis utan jag har gett upp efter några veckor när jag märkt att inget fungerat. Kanske måste man hålla ut längre, men det har på något sätt känts som om det inte blivit någon som helst skillnad. Så läste jag om Nailtiques, ett märke som jag inte visste något om. Läste mig till att Formula 2 var den produkt som kanske kunde passa mina naglar. När jag var på The Garden Pharmacy, som ligger vid Covent Garden i London, så gick jag in och köpte mig en flaska. Förhoppningarna var absolut noll kan jag säga. Jag tänkte att detta var en nagelstärkare som alla andra, men det sista som dör är ju hoppet.
Men vet ni, mina naglar är rätt långa nu! De skivar sig litegrann fortfarande, men absolut inte långt ned på nagelbädden som tidigare. Det är ju omöjligt att veta om det bara är nagelstärkarens förtjänst eller något annat, men jag vill gärna tro att den här funkar! Jag har använt Nailtiques Formula 2 som underlack, men jag lackar absolut inte varje dag, snarare 1-2 gånger i veckan. Dessutom har jag haft nagel-etiketter nån gång emellan utan att grunda med något.

Tidigare har jag testat nagelstärkare från OPI, Essie, Trind och flera andra märken. Jag har även använt nagelbandsolja från Essie, Sally Hansen och mandelolja. Kosttillskotten jag provade var från Yves Rocher. Jag har använt massa handkrämer också. Vad tror ni - är det Nailtiques Formula 2 som är lösningen?

Keratin, protein, gelatin och kalcium innehåller denna.

Var hittar man den här nagelstärkaren då? Jo, hos Garden Pharmacy såklart, men de har superdyr frakt. De finns även hos Escentual till min stora glädje. Jag köpte en mellanstor flaska i London. De finns i tre storlekar; 4, 7 och 15 ml för £7,60 - 18,65 (just nu är de dock på rea - så skynda er om ni är intresserade, ser dock att den lilla flaskan är slut i lager). Undrar om jag ska ta och slå till på en stor flaska när min är slut, alternativet är ju att köpa två mellanstora för ofta får man ju slänga det sista i flaskorna när innehållet torkat ihop. Tror inte jag vill vara utan denna!

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Det låter ju intressant! Får se om jag slår till. Jag håller på med min lilla oljekur, tråkigt, men jag tror nog att det hjälpt lite grann redan. Blev tipsad om något som hette Rejuvacote Nail Growth. Tror hon handlade från Ebay (Aidas makeup) men jag hittade den på Amazon och jag tror det är samma. Tänker köra olja och smörja ett tag till, men sen får jag se vad det blir.
Dina naglar har ju blivit jättefina!

Ninni sa...

Noterar, tack! Alltid bra att ha fler alternativ. :-)