fredag 20 september 2013

Smart grej o smycken

Okejrå, jag erkänner att jag är lite trist just nu som bara håller på med mitt smyckesprojekt. Men jag har inte så mycket inspiration just nu för smink, sånt går ju i vågor och måste få komma av sig själv. Dock har jag lovat er att skriva om den där nagelstärkaren som jag tycker funkar rätt bra och så kommer det lite hudvårdsrecensioner snart. Promise! Under tiden så säljer jag lite grejor i mitt projekt. Allt är som vanligt helt nytt och oanvänt.
Någon som vet vad detta är? Inte? Jo, det är en väldigt smart grej. Jag störde mig på att många av mina behåar inte funkade till de träningslinnen jag har med brottarrygg. Jag är inte så förtjust i träningsbehåar som man måste dra över huvudet för jag får lite panik när jag inte får av mig dem när jag är svettig, de fastnar på kroppen. De flesta träningsbehåar har ingen knäppning och har brottarrygg. De här små fiffiga grejorna håller ihop behåbanden på ryggen så att du kan ha vanliga behåar under linnen med brottarrygg utan att de fula banden syns. Om ni vill köpa dem så säljer jag alla tre för en tjuga plus frakt. Om intresset är stort så kan jag fixa fler även om leveranstiden blir längre då.  
 Guldfärgat halsband med hjärta och vingar. Tar 29:- för detta. 
 Lite rockigt sådär... 
 Scarf med leopardmönster. 39:- för denna. Orkade inte mäta scarvesen idag, men hör av er om ni vill veta måtten på dem så fixar jag det.
 Ceriserosa scarf med blommor, även denna tar jag 39:- för. 
 Örhängen bijouteri, 25:-, är det lagom pris? 
Sista för idag är ett halsband med höstlöv. Vad ska vi säga här? Jo, 29:- blir lagom pris tycker jag. Man ska inte ta för mycket betalt.

Hör av er om ni har frågor. Jag låter grejorna ligga härhemma nån vecka och sen åker de oftast upp på Tradera om ingen hört av sig. Är ni sugna på något så är frakten som alltid 12:- oavsett hur många grejor ni vill ha och ni mailar till ninni_70@hotmail.com och berättar vad ni vill ha och ger er adress.

Jag raderar alltid mailen sen när grejorna är ivägskickade så att ni inte tror att jag spar era adresser för att hemsöka er, tycker sånt är viktigt att poängtera. Jag vet också att det kan vara lite skralt i kassan före lön så vill ni vänta med att betala tills lönen kommit så får ni gärna skriva det i mailen, allt går att fixa med bra kommunikation.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kan du visa hur man sätter på de där grejerna? Jag har sådana men fick inte fast dem i BH-banden. Kram C

Anonym sa...

Jag köper gärna bh-ihop-hållarna/ anna.h@hotmail.se

Ninni sa...

C, bild kommer!
Anonym - mailar dig!

Minerva sa...

Låter väldigt sympatiskt! Hade min orange zebrascarf till en grov H&M-kofta i beigetoner, jättesnyggt!

Ninni sa...

Vad roligt! Det låter jättefint ju!