måndag 2 september 2013

Hugo Boss - Jour pour femme

Häromveckan var jag ute med skönhetsbloggtjejerna här i Göteborg och tog en bit mat. Två av tjejerna bytte lite grejor och bl a bytte den här parfymen ägare. Passade på att nosa lite när den passerade över bordet och jag föll pladask. Det är Hugo Boss nya damdoft.

Jag spanade lite på den i olika webshoppar, men eftersom de utländska webshopparna tar ordentligt betalt för portot numera när man beställer parfymer (verkar gälla parfymer och ibland även nagellack) så passade jag på att köpa den i butik när Grand Parfymeri hade 20% på hela sortimentet istället. Grand Parfymeri har verkligen en välsorterad parfymavdelning och de är pigga på nyheter. Kan hända att jag även kom hem med ett lack från Chanel, men det är en annan historia förstås.
Hugo Boss Jour pour femme är inte så tung utan snarare frisk så jag tänker ha denna mest dagtid:

Toppnoter: Citrus från grapefruktblomma och lime
Hjärtnoter: Fresia, liljekonvalj och kaprifol
Basnoter: Mysk, vit björk och ambra

Jag har insett att jag nog räknat bort mysk lite för mycket när jag funderat på vad jag gillar i doftväg. Det får tydligen gärna ingå, men inte i för stor mängd. Rena mysk-parfymer, som t ex White musk från The Body Shop, gillar jag dock inte och ej heller Alyssa Ashleys variant, de två får jag huvudvärk av.

Jag har en massa doftprover härhemma som jag tänker testa under hösten, ska bli kul att se om jag hittar fler favoriter.

3 kommentarer:

B R O W N S U G A R sa...

Måste test sniffa på den snarast!

Lotta L sa...

Låter som att den luktar jättegott! Så snart jag kommer till nån butik måste jag lukta på den!

Ninni sa...

Ja, gör det!