tisdag 17 september 2013

Chanel - Azuré

Jomen, jag fortsätter att köpa dyrt smink... handen på hjärtat så måste jag lugna ned mig lite nu för plånboken blir lidande och vi som vill åka till New York i vinter! Stopp nu! Nåväl, här är skadan redan skedd. Jag shoppade ju en doft när Grand Parfymeri hade 20% häromsistens. Men jag råkade även shoppa på mig det här lacket från Chanel då. Visst är det ljuvligt fint?
 Två tunna lager täcker utmärkt, vilket gör att torktiden blev helt ok med snabbtorkande lack (Trinds). Jag hade gärna sett en bredare pensel dock, men det är ju en smaksak. Ser ni förresten att jag har fått lite längre naglar? Jag håller på att testa en ny nagelstärkare och den verkar faktiskt göra en del nytta. Mina naglar går fortfarande sönder, men inte lika ofta och de skivar sig inte ned på hela nagelbädden just nu. Lovar visa snart vilken produkt jag använder!
En smart sak med Chanels flaskor är att den breda korken går att ta bort och under sitter en smalare kork. Det gör att man kan välja vilket grepp som funkar bäst. Jag tycker den smalare korken är lättare att manövrera än den breda.
Jag rotade lite i min nagellackslåda för jag hade för mig att jag hade ett lack som liknar Chanels Azuré. Jodå, jag hittade det. Till vänster ser ni Azuré och till höger ser ni H&M-lacket Lady Luck. De är inte identiska. Azuré är blåare och Lady Luck är grönare som ni ser. Men båda har bra lackförmåga och jag tycker faktiskt att de är så pass lika att jag lika väl hade kunnat äga bara det ena. För fler bilder på Lady Luck kan ni klicka här. Så handen på hjärtat var Azuré ett rätt onödig inköp, men Chanel är ju alltid Chanel även om de är dyra. H&M gör dock mycket fina lack för liten peng.
Slänger in en till jämförelse med lite annat ljus så att ni kan se ordentligt.

4 kommentarer:

beautylana sa...

Otroligt fint men 225 kr är väl för mycket, du!

Kerstin sa...

Galet fint! Förstår att du råkade köpa det :)

Lotta L sa...

Väldigt fint!
Är mycket intresserad av nagelstärkaren! Själv oljar jag nu, tråkigt, längtar efter roliga lack.

Ninni sa...

Japp, dyrt men fint! Lovar visa nagelstärkaren snart!