lördag 28 september 2013

Lipsmackers

Barn med torra läppar vägrar ofta att smörja in sig. Jag har en sådan son. Han kan gå med supertorra läppar tills de spricker, jag försöker få honom att smörja sig, men han vill inte. Kanske kan de nya läppceraten från Lip Smackers få barnen att ändra sig?

Lipsmackers lanserar nu läppcerat i olika smaker, t ex blåbär, banan och kiwi, i samarbete med fimerna Cars och Flygplan. De kostar 25:/st och finns att köpa hos Kicks och Åhléns.

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Ack ja, sådana barn har jag med! Fast den store har blivit duktig att smörja sig på kvällen. Både läppar och händer, för händerna spricker dom också. Dottern däremot... hennes läppar spricker och blöder. Tycker tjejer borde vara lite mer för sånt? Fast inte hon. Jag köper cerat efter cerat men ja... I somras vann hon ett set i en fin plåtask, coca-cola, fanta och sprite smak bl.a. Lite bättre är hon på det, emellanåt.
Men jag tror absolut att roliga cerat hjälper till!

Ninni sa...

Ja, min ena som gillar tyvärr inte när det är kladdigt på läpparna. Den andra smörjer sig så att det blir halvvägs upp till näsan, ser rätt skoj ut.