fredag 13 september 2013

Prenumerationserbjudande

En av mina läsare undrade häromsistens om jag kunde hålla lite utkik efter bra prenumerationserbjudanden på Damernas Värld. Jorå, här kommer det:

Fick syn på ovan erbjudande som gäller för DV Mode (nästan samma tidning). Klicka här om ni är sugna. Själv står jag faktiskt över denna gången för jag har skåpen fulla av ansiktstvättar, läppcerat och kroppskrämer dessvärre. Men lite sugen är jag ju alltid, hihi.

Själva grundtidningen, Damernas Värld har också erbjudande, fast med produkter från Maria Nila, det erbjudandet finner ni här.

Amelia har alltid flera erbjudanden på gång, man brukar kunna välja på lite olika paket, denna gången med träningsbyxor, klocka och produkter från finska Lumene. Kolla här får ni se.

Amelias systertidning satsar på handskar och schal i sitt erbjudande, kolla här.

För er som är lite yngre, eller bara är ute efter bra erbjudanden så har Veckorevyn ett fint erbjudande med produkter från The Body Shop, här finns det. Om man tar fler än sex stycken nummer på prenumeration därifrån så får man även med gåvor i varje nummer i form av lite budgetsmink.

Jag har även sett flera bra erbjudanden på tidningen Style By, ett av dem, med produkter från Face finner ni här. Har faktiskt hoppat på två av deras erbjudanden på sistone, ett med produkter från Rituals och ett med schampoo och balsam från Redken så de är på hugget nu. Tog en prenumeration i mitt namn och en i sambons... Håll utkik efter annonser om ni är intresserade av de andra erbjudandena. Jag har sett dem i flera bloggars reklam.

Nån som sett fler roliga erbjudanden som jag missat?

Update: Nyss trillade jag över erbjudande på Elle där man får tre nummer och schampoo och balsam från Lernberger & Stafsing för 59:- +39:- i frakt. Gå in här, men glöm inte fylla i koden 541YALW för annars gäller det inte.

4 kommentarer:

beautylana sa...

Bra tips! BLISS paket låter mest intressant men jag har mycket annat hemma!

beautylana sa...

Bra tips! BLISS paket låter mest intressant men jag har mycket annat hemma!

Ninni sa...

Ja, det är nog första gången jag sett Bliss i ett sånt erbjudande...

Minerva sa...

Det var jag som efterlyste erbjudanden! Hittade DV med Clarinsgrejer som jag hoppade på, finns på DV:s hemsida, men inte på pren.avd. utan råkade bara på den när jag klickade på en artikel!