tisdag 4 oktober 2011

Concealers

Min concealer från Clinique började kännas rejält gammal nu så jag bestämde mig för att byta ut den. Den har varit jättebra, men jag vill ju ändå alltid prova nya sorter. Eftersom jag har 10% rabatt på Clarins hos Feelunique och jag var ute efter en stiftconcealer så föll valet på denna.
Jag gillar egentligen stiftconcealers allra bäst för de är så lätta att använda. Problemet kan vara att många är lite torra och "kritiga". Jag tänker använda denna till att täcka mörka ringar under ögonen samt på näsvingarna. Till finnar har jag en annan concealer i stickform från Murad, den innehåller salicylsyra vilket är bra mot acne.Inte för att jag har så många finnar, men en och annan dyker ju upp ibland.
Här ser ni nyansen jag valde, 03 medium beige heter den. Jag hade smygtittat på Åhléns för att det skulle bli rätt, annars är det ju rätt svårt att välja nyanser på nätet...
I samma ögonblick som Clarins-concealern anlände så kom jag på att jag ju redan hade en fungerande concealer som också funkar fint. Det är Stila's illuminating concealer.
 Den är också bra så jag tror jag kommer att variera mig här. Den kommer i hylsa med pensel.
Stila-concealern är lite lös så man får vara försiktig så man inte får för mycket bara...

9 kommentarer:

Kerstin sa...

Stiftisar är ofta för torra för mig, men Stilan verkar spännande!

Ninni sa...

Tror jag fick Stilaconcealern på köpet när jag handlade annat från Strawberrynet...

Madde sa...

Tack Ninni =)
Nu känns det bara bra och jag längtar massor efter bebis

Carina (TotalBeauty) sa...

Ninni du försvann från min twitterlista för ett tag sedan, när jag fixade med twitter, många försvann men jag hittade dem igen, men inte dig. Ifall du vill så adda mig gärna. :)

Är ute efter en bra concealer som täcker mörka ringar, och inte framhäver små linjer. Berätta gärna sedan vilken som känns bäst av dessa.

Ninni sa...

Carina, jag tror inte Twitter riktigt är min grej och jag har inte använt det på evigheter, men om jag börjar igen så lovar jag adda dig!
Jag skulle nog köra på Cliniques concealer som jag hade förut då. Line smoothing concealer heter den t o m.

Lotta sa...

Det stiftet har jag varit och pillat på för inte så längesen, det verkar riktigt bra, och priset på Feeluniqe gör ju det hela ännu bättre. Clarins har mycket bra! Håller på och testar deras handkräm nu som jag fick med som gåva när jag handlade på Feelunique för några veckor sedan.

Ninni sa...

Lotta, jag fick också handkrämen och nån bodylotion, fick två kit dessutom eftersom jag handlat två Clarins-ordrar. Handkräm kan man aldrig ha för mycket av och kanske ger jag bort nån av dem i julklapp till mamma eller så.

Lotta sa...

Ja, jag fick också med den där bodylotion plus en liten neccesär/sminväska. Visst var det generösa storlekar man fick? :)

Ninni sa...

Ja, det tycker jag verkligen, speciellt med tanke på priserna de håller.