torsdag 20 oktober 2011

Recension - Estée Lauder Take It Away

Estée Lauder är ett av mina favoritmärken, det vet ni säkert sedan tidigare. Den här rengöringen fick jag på köpet när Skimmerskuggan hade handlat grejor till mig i NY för en tid sedan och jag blev självklart jätteglad. Såhär beskrivs produkten:


En allt-i-ett rengöringsprodukt. Använd Take it Away Total Makeup Remover morgon och kväll för att rengöra huden. Rengör huden från alla former av hållbar makeup, även vattenfast. Kan också användas till att ta bort ögonmakeup.


Jag har testat den ett par gånger nu och jag bara undrar hur de kan tycka att denna tar bort ögonsmink för det gör den inte alls! Den bara smetar runt allting och gör att man ser ut som en panda efter användning. Jag använder ju dessutom vattenlöslig mascara så det borde inte vara så svårt. Dessutom lägger den sig som en tråkig fet hinna på huden så jag vill inte ens använda den på morgonen. Det enda som är ok är doften som är svag och helt ok. Näe, den här kommer jag inte att köpa i fullstorlek. En fullstor flaska på 200 ml kostar 305:- i butik och det är den absolut inte värd. Detta var ett riktigt snedsteg av ett märke som annars har jättefina produkter. Hur tänkte de här, undrar jag?


Mitt betyg blir: 1

6 kommentarer:

Shamrock sa...

Sånt kan man ju bli vansinnig på. Tack för varningen

Ninni sa...

Ja, för Estee Lauder är ju så bra annars!

Caroline, Makeupedia sa...

Samma här! Och man får alltid små prover också, vilket är stort plus i kanten! Har granskat deras webbsida för en tentamen, och den var svår att hitta större fel på. Är bland de bästa webbshopparna rent navigationsmässigt tycker jag, strawberrynet är ju en katastrof i jämförelse!

Caroline, Makeupedia sa...

Synd med removern, estee lauder har den bästa ansiktsrengöringen dock som jag provat men har klickat hem Bare Minerals nya löddrande som fått så bra betyg överallt!

Kerstin sa...

Nästan tur att den inte var bra, så dyr som den är =)

Ninni sa...

Caroline, jag har dock aldrig fått prover på Feelunique, men de är bra på GWP-er.
Kerstin, haha bra talat.