måndag 24 oktober 2011

Snålshopping för 10:-

Idag skulle jag bara en liten kortis in till stan efter jobbet. Hade tänkt att haffa en Paint Pot i färgen Genuine Treasure från MAC-kollektionen Posh Paradise kolla länken så får ni se hur fin den är. Såg den i förra veckan, men var för snål då. Nu kunde jag inte hålla mig längre för den är så fiiiin! När jag kom fram så var den slut på Åhléns... jaha, där sparade jag en tvåhundring eller så. Ja, iaf för stunden för jag kunde sen inte avhålla mig från att beställa den på Kicks hemsida. Har man bestämt sig så.

Sen gick jag till Yves Rocher. Hade fått en lapp i brevlådan att man fick en gratis 400 ml duschkräm om man köpte valfri produkt. Produkten blev en pump till duschkrämen för 10:-. Jag frågade faktiskt om man inte verkligen behövde köpa något dyrare, men det var helt ok sa expediten. Eftersom jag inte behövde något annat så blev det alltså bara 10:-. Sonen blev jätteglad för han gillar deras hallonduschkräm jättemycket. Man fick välja doft och han hade i förväg beställt hallon (eller jordgubb om hallon var slut).
Sen hade jag sett ett par jättefina boots i ett skyltfönster nere i Haga. Eftersom butiken var stängd igår så ville jag titta närmare på dem idag när de hade öppet. Men de kostade host host... sisådär 2400:- host host. Så det blev ingen affär. De hade ett par liknande som iofs var fina också för 1399:- men jag betalar inte så mycket för ett substitut som jag inte är helnöjd med så det fick vara...  Är det inte förbjudet förresten att strunta i att sätta ut priserna i skyltfönster? Hade jag sett priset redan igår så hade jag kunnat bespara mig den extra turen.

6 kommentarer:

Caroline, Makeupedia sa...

Haha bra deal på YR! Har bara vart inne i deras butik i Malmö och minns att de var supertrevliga där med!

Ninni sa...

Jag kände nästan som att jag utnyttjade dem... hihi.

Sevylicious sa...

Dåligt av dom att inte skriva priset. Det stämmer att det är lag på att priset ska finna även i skyltfönster, enligt marknadsföringslagen om jag inte minns fel.

Ninni sa...

Haha, då har jag lite koll på konsumentlagen då...

Mia sa...

klart värt för en tia =P

buy generic drug online from trusted pharmacy sa...

A debt of gratitude is in order for your glorious posting! I very delighted in understanding it.