måndag 10 oktober 2011

Dagens frisörsäventyr och lite mod

Mitt hår har sett otroligt risigt ut de senaste veckorna och den grå utväxten började mer och mer likna en amerikansk femfilig motorväg. Topparna var torra och risiga som aldrig förr. Därför hade jag bokat mig en tid hos frisören på onsdag. Men så ringde hon och sa att hon fått förhinder och vi bokade därför om tiden till idag. Jag har ganska långt till frisören då hon håller till i Nödinge så jag skulle först åka spårvagn och sen buss. Tycker det är lite bökigt att ha så långt, men har man hittat en frisör man trivs med så...

Bäst som jag satt på spårvagnen så ringde frissan och sa att de hade grävt av en ledning utanför huset och därav hade hon ingen el. Tur att jag inte hade hunnit på bussen ännu, spårvagnen befann sig precis vid Nordstan! Jag skuttade av spårvagnen i spöregnet och råkade av bara farten köpa på mig en tröja i Nordstan, undrar hur det gick till... Nåja, jag tog spårvagnen hem igen (kunde ju åka på samma biljett iaf). Sen klev jag av spårvagnen på Linnégatan och tänkte gå hem. Men så fick jag syn på en frisörsalong precis vid hållplatsen. Äh, jag går in och frågar om de är bra på att göra slingor och kollar vad det kostar samt om de har en drop-in-tid. Vips satt jag i stolen - herregud vad modigt! Men kolla vad bra det blev!
 
Fina slingor i mustiga färger och inga slitna toppar här inte! Frisören heter Linda och salongen heter Studio 57. Jag tycker hon gjorde ett strålande jobb.
Ser ni att det är lite lila här och där? Jag gillar det jättemycket. Nu är jag snygg i håret till firmafesten på fredag och jag som trodde att det var kört denna veckan att få håret i ordning.

8 kommentarer:

Honi sa...

Vilket lyft, det blev ju dunderbra! :) Och vad fin du ser ut, vackra kvinna!

Ninni sa...

Ja, visst blev det fint! Vad gullig du är!

Kerstin sa...

Jättefint! Du ser urtjusig ut!

Ninni sa...

Tack så jättemycket! :-)

Caroline sa...

Wow blev supersnyggt! Tänkte själv göra slingor, måste hitta en bra frisör!

Ninni sa...

Ja, jag hade nog lite tur där för hon var ju superduktig...

Evelinas blogg sa...

Wow, superfint! Vilken glans! :)

Ninni sa...

Tackar! :-)