lördag 22 oktober 2011

Tio tomma

Ok då kör vi tio tomma igen då:
 -Clarins One-Step Gentle Exfoliating Cleanser, jätteskön rengöring med lite skrubb, denna kan jag tänka mig att köpa i fullstorlek (har flera andra rengöringar i lager just nu så det får tyvärr vänta).
-La Roche-Posay Effaclar rengöringsgel, härlig produkt som jag recenserat här.
-Matis Reponsé Vitalité Energising ansiktskräm och serum, älskar dessa produkter. De är underbara på huden och doftar supergott precis som alla Matis-produkter jag testat hittills. Dessa har lite doft åt citrushållet. Mums! Dock var tuberna lite för små för att jag skulle kunna skriva en ordentlig recension.
-Burt's Bees Radiance eye creme, se recension här.
-Weleda Birken (Birch) duschpeeling, underbar produkt! Sköna lagom riviga korn och jättegod doft, denna kan jag tänka mig att köpa i fullstorlek.
-Hawaiian Tropic två st läppbalsam med spf40, köpte dessa till någon utlandssemester men varken jag eller sambon gillade dem något vidare, de känns plastiga på läpparna och är inte sköna alls så de hamnade i ett köksskåp längst bak och jag hittade dem när jag städade häromdagen, nu får de åka i soptunnan.
-Clinique Line Smoothing concealer, jättebra concealer i "läppglanshylsa" denna har jag använt så mycket att den kändes sunkig nu.
-Bobbi Brown krämskugga i färgen Sand Dollar. Nackdelen med att ha massa smink är att vissa produkter hinner torka innan man hinner använda slut dem, denna är stenhård nu. Krämskuggor har betydligt kortare livstid än puderskuggor. Känns lite sorgligt att kasta den, men sånt är livet.

5 kommentarer:

Carina (TotalBeauty) sa...

Hihi har du hunnit med att göra slut på ännu fler produkter :)

Av de du har testat har jag bara använt Clarins One-Step Gentle Exfoliating Cleanser, och jag kan inte mer än att hålla med dig om att den är skön, riktigt skön :)

Kerstin sa...

Alltid lika kul att se! Cliniqueconcealern här är den enda av deras concealer jag inte testat, så jag är lite nyfiken på den.

Ninni sa...

Carina, det är ju mest småtuber och då går det lite fortare. :-)
Kerstin, den är jättebra så tycker du ska testa.

Caroline, Makeupedia sa...

Vilket erbjudande =) Hade slått till direkt! Går och väntar på någon rabattkod hos dem nu men de snålar verkligen på dem!

Ninni sa...

YR brukar ha bra erbjudanden, tycker jag. Tycker alltid jag har ett sånt där kort med lite "grejor på köpet" och sånt i handväskan.