söndag 2 oktober 2011

Weleda Skin Food

Som ni såg igår så gjorde jag slut på min lilla tub med fotkräm från Weleda från mitt kit med småtuber och gillade den skarpt. Nu tänkte jag testa den här istället, det är Skin Food som är en av Weledas paradprodukter. Det är en fet kräm ska funka på hela kroppen och jag tänkte använda den främst på mina torra fötter. Jag läste häromdagen hos Kerstin/Skimmerskuggan att hon är mycket nöjd med en kräm för torra hälar från CCS och den funderar jag på att köpa, men tills dess så provar jag denna lilla tub och jag återkommer med resultat. Nån som testat denna eller har någon annan favoritprodukt från Weleda?

11 kommentarer:

Kerstin sa...

Den enda grej jag testat från Weleda är en handkräm som hade lite för stark doft. Hur luktar Skin Food? Den ser god och grön ut :)

Honi sa...

Jag köpte hem denna till mina hälar och pojkvännens extremt torra vader. Tycker den fungerar fint, den doftar väldigt underligt dock.. Som en blandning av aloe vera, citron och någon annan stark planta.

Lotta sa...

Har inte testat än men köpte en duschgel från Weleda idag. Ska bli riktigt spännande att börja testa den i veckan då jag aldrig tidigare haft något från Weleda.

Ninni sa...

Den doftar lite sådär örtigt och precis som Honi skriver lite åt citronhållet. Prova i butik innan du köper för den är lite speciell, jag skulle nog inte vilja ha den i ansiktet, men på fötterna känns den ok.
Lotta, jag älskar Weledas citron-duschkräm, den är en av mina favoriter alla tider. Jag börjar mer och mer uppskatta deras produkter. Ska du inte skaffa blogg förresten? :-)

Minerva sa...

Den där tycker jag är riktigt skön under en torr näsa och på nariga handryggar, och jag gillar lukten jättemycket, den har en frisk medicinlukt,typ.

Carina (TotalBeauty) sa...

Vad kostar den tuben du har köpt? Funderar på att köpa den, var länge sedan jag köpte något som är kanonbra för fötterna.

Ninni sa...

Detta är ju en minitub från det Weleda-kit jag köpte, men Skin Food hittar du nog billigast på Feelunique, där kostar en tub på 75 ml £7,95 och frakten är ju gratis så den är inte så dyr.

Anonym sa...

Jag älskar deras röda handkräm (Pomegranate). Har inte testat så mycket från Weleda, bara handkrämen och en ansiktslotion från mandel-serien som inte riktigt passade mig, men jag är väldigt nyfiken på deras duschkrämer som jag har hört mycket bra om :)

Carina (TotalBeauty) sa...

Kilade in och kollade vad kitet kostade, såg ut att vara ett bra pris :)

Lotta sa...

Jag blogga? Hehe, nä jag handlar inte så jättemycket skönhetsprodukter, det går i perioder så min blogg vore nog rätt tråkig. :)

Ninni sa...

Agnes, testa duschkräme med citron - den är ljuvlig!
Carina, jag passade ju dessutom på när jag hade bonus och det var också rabatt så det blev inte dyrt alls...
Lotta, äh funderar lite på det. Jag tänkte igenom det länge och så plötsligt en dag var jag sugen!