söndag 16 oktober 2011

Versaces dofter

Versaces doft Bright Crystal har länge varit en favorit hos mig, min flaska på 50 ml har bara lite kvar i botten. Jag tycker doften är sådär mittemellan tung och lätt. Här är beskrivning:
-Toppnot: Granatäpple & yuzu
-Hjärtnot: Magnolia, pion och lotus
-Basnot: Acajou, ambra och mysk
Jag har ingen aning om vad yuzu och acajou är för något... ambra tror jag är kåda eller liknande. Jag brukar inte gilla mysk så mycket, får lätt huvudvärk, men i denna doft tycker jag inte att den märks.
Häromdagen skulle jag till gymmet, och för att skjuta upp det tråkiga (näe, jag gillar inte att träna, gör det bara för att må bra) så "råkade" jag slinka in på Åhléns. Nosade på lite dofter. Den som fångade min kärlek var Versaces nya doft Yellow Diamond. Herregud vad den luktar gott! Ja, jag blev så fast att jag genast beställde hem en flaska. Jag hade en 5% rabattcheck på Feelunique så den använde jag, då kostade den ca 300:- , tror den kostar ca 440:- i svenska butiker. Jag köpte bara en liten flaska på 30 ml för jag är rätt så ombytlig. Här är beskrivning på Yellow Diamond:
-Toppnot: Citron, päronsorbet, bergamott och neroli
-Hjärtnot: Palosantoträd
-Basnot: Ambra och mysk (inte heller här känner jag av mysken)

Åh, vad jag längtar efter paketet!


3 kommentarer:

Glitter Sisters sa...

Håller verkligen med om Bright Chrystal är underbar. Mamma har den och varje gång jag är hos föräldrar brukar jag sniffa lite på den :0) /N

Ninni sa...

Ja, jag älskar den,men jag tror nästan jag kommer att gilla den gula ännu mer, nosa på den så får du se.

Josephine sa...

Älskar Bright Crystal! :)