fredag 7 oktober 2011

Recension - Burts Bees Radiance Eye cream

När jag var i NY förra hösten så köpte jag ett minikit med produkter från Burts Bees. Denna kräm fanns i kitet och nu har jag testat ordentligt och känner mig redo för recension.

Jag har kopierat information rakt av om krämen här:
Royal Jelly - Very nourishing, royal jelly is made of nectar, pollen, flower parts, vitamins, minerals, bee hormones and other natural ingredients.

Jaha, bi-hormoner... låter ju intressant. Det står att man kan använda denna både morgon och kväll. Vad tycker jag då? Denna är på tok för fet för mig, att använda den på morgonen skulle vara en omöjlighet för då skulle min makeup rinna av på nolltid. Jag har därför haft den på natten. Tyvärr är den för fet för det också i mitt tycke, trots att jag tar pyttelite så kladdar den av sig på glasögonen en lång stund efter appliceringen, den sjunker alltså inte in ordentligt på mig. För någon som har väldigt torr hy kring ögonen skulle den säkert funka bättre. Produkten är oparfymerad och den har den klassiska Burts Bees-doften, dvs lite halv-unket i mitt tycke. Den här kommer jag inte att köpa i fullstor förpackning. Däremot gör Burts Bees helt ljuvliga och väldoftande läppcerat så jag ratar absolut inte märkets alla produkter.

Mitt betyg på denna produkten blir en svag tvåa, tror jag är fel målgrupp då denna säkerligen skulle passa er med riktigt torr hy kring ögonen.

Burts Bees produkter kan ni köpa i flera utländska shoppar, på Feelunique kostar denna £16:99. Burts Bees har även en svensk webshop där denna kostar 239:-.

Inga kommentarer: