lördag 22 oktober 2011

Lite tips om borstar

I flera år har jag nu läst om att Sigma har jättebra borstar. I senaste numret av Allure så finns en rabattkod på 10% i deras webbutik som lyder MAX2011, det står inte hur länge den gäller, men värt att prova om ni ändå tänkt slänga in en order. Jag har dock aldrig provat någon Sigma-borste.

Själv funderar jag på att beställa lite borstar från Everydayminerals, bl a en backup till min Long Handled Kabuki som är den bästa och mjukaste kabukiborste man kan tänka sig och som dessutom är veganvänlig. Jag är så rädd att min går sönder och att den då har slutat tillverkas för jag vill inte vara utan den. Jag har haft min kabuki i flera år nu och tvättat den massa gånger och den är fortfarande som ny. Om ni tänkt beställa från Everydayminerals så glöm aldrig att lägga med ett gratis provkit på foundations, man får fem st småburkar helt gratis i varje order och det finns olika att välja på. Man behöver inte ens beställa andra grejor utan bara betala för frakten för att få ett sånt kit. Jag behöver nog snart nån ny puderfoundation för min Superbalanced powderfoundation från Clinique är nog snart slut, så det passar ju bra. Jag har bra erfarenheter av Everydayminerals foundations, men minns inte vilken nyans som passade mig bäst. De finns i flera formulas också från matta till sådana med mer glow i.

2 kommentarer:

Minerva sa...

Jag har en Powder brush från e.l.f den är otroligt bra till flytande foudation, har faktiskt köpt två stycken, vissa delar av ansiktet behöver ljusare täckning.e.l.f är ju riktigt billiga och vissa grejer är väldigt bra, och ofta har de gratis frakt om man handlar för 10 pund eller så.

Ninni sa...

Jag har tre st ögonskuggepenslar därifrån och alla tre är jättebra så billigt behöver absolut inte vara dåligt.