söndag 23 oktober 2011

Mot klåda

När jag var i NY förra hösten med min mamma så bestämde vi oss för att ha en förmiddag isär. Jag ville åka iväg med tunnelbanan och bl a strosa i China Town och mamma ville hålla sig i närheten av hotellet. Jag slank in på ett av de många Walgreens-apoteken som finns överallt i NYoch botaniserade i krämhyllorna. Amerikanska apotek är rena skönhetsparadisen! Min mamma tycker alltid att det kliar på henne överallt för hon är rätt så torr i huden så när jag fick syn på Eucerins Calming itch-relief så tvekade jag inte att köpa en flaska till henne. Den flaskan är nästan slut nu och jag vet att hon har älskat innehållet. Vet inte om den krämen går att köpa i Sverige, märket Eucerin finns, men är det någon som vet om svenska apotek har just den här produkten?
Minns ni att jag köpte ett jättekit med prover från La Roche-Posay? Där fanns bl a krämen Lipikar Baume Ap med. Den bör likna Eucerinkrämen. Det står Anti-Irritation Anti-scratching på förpackningen nämligen. Med provkitet fick man en voucher på £10 att använda vid köp av valfri produkt från La Roche-Posay. Eftersom jag egentligen inte behövde något för tillfället (förråden är fulla med godsaker) så köpte jag såklart en stor flaska Lipikar Baume att ta med till min mamma när jag åker och hälsar på nästa gång. Det fanns även mindre förpackningar, men jag tyckte det var lika bra att hon fick en rejäl flaska med pump till vintern.

Tror ni mamsen blir glad?

5 kommentarer:

Kerstin sa...

Oj, vilket kap med rabatten! Jag tror att hon blir jätteglad :)

Ninni sa...

Ja, hoppas pappa smörjer in hennes rygg, hihi.

Carina (TotalBeauty) sa...

Hoppas hon blir nöjd med den :)

Hihi det går inte att gå in på Walgreens utan att shoppa något. Tyvärr så hittade jag ingen Walgreens i närheten av där jag bodde, sist jag var i USA.

CVS hittade jag däremot, men deras kosmetika och nagellackssortiment var tyvärr värdelöst denna gång. Det var rejält utplockat, och många av de märkena jag var ute efter fanns inte där.

Ninni sa...

Vad trist, det låg ett CVS precis brevid vårt hotell när jag var i NY och det var toppen! Däremot hade jag hoppats på att hitta OPI till bra pris, men det sortimentet var trist vart jag än gick i NY just då...

online viagra sa...

Thank you for providing such a valuable information and thanks for sharing this matter.