onsdag 14 mars 2012

Deborah Lippmann - Candy Shop

Här kommer ett av "dyr-lacken" jag köpte i Los Angeles. Det är Deborah Lippmanns Candy shop. Det här lacket var väldigt omtalat i julas och jag satt och suktade efter det. Jag blev inte besviken på kvaliteten. Det är lättlackat och två lager ger verkligen maximalt med glitterkorn. Jag har aldrig haft ett glitterlack med tätare glitter än detta. Dock är det, precis som andra glitterlack, ett helsicke att få bort. Jo, jag har sett att andra tjejer använder foliemetoden och packar in naglarna i foliepaket med remover och bomull... men jag är "lixom" lite för lat för det. Har även spanat efter Depends dip-remover, men jag hittar bara den miljövänliga gröna sorten och den är tydligen inte lika bra som den blå.
Ska jag vara ärlig så känner jag mig en liten smula för gammal för det här lacket. Kanske ska man inte gå efter ålder, men jag känner mig inte riktigt hemma i den här bubbelgumsrosa färgen nu när jag är över 40.  Den är på något sätt lite för "gullig" för mig. Så vi får se om jag behåller det eller slänger upp flaskan på Tradera framöver.
18 dollar fick jag betala för detta på Nordstroms, det är ca 126:- och det är ungefär smärtgränsen för vad jag vill betala för ett nagellack. Kan även rapportera att ni ska undvika Nordstroms i shoppinggallerian The Grove, det var verkligen ingen bra sminkavdelning, de hade slut på nästan allt jag var ute efter och hon som expedierade mig hade ingen koll på nånting...  I övrigt var det ett mycket trevlig shoppingcenter om man bortser från denna butik.

4 kommentarer:

BEAUTY SECRETS sa...

Så fin den är! Riktigt söt:)
Jag har suktat lite efter den. Och jag är som du, också för lat för foliemetoden hehe:D

Ninni sa...

Det är det som är problemet lite... det är lite fööör sött för mig. Kanske passar bättre på någon som är yngre.

Kerstin sa...

Jag tycker att det är så himla fint! Men jag förstår hur du tänker med åldern :) Tveksamt om jag skulle ha det på jobbet...

Ninni sa...

Ja, jag känner mig lite som ett dagisbarn, hihi.