onsdag 7 mars 2012

Tysklandslack

Här har vi Essence-lacken som jag köpte i Frankfurt. De syns inte så bra på bilden, men jag lovar att de är fina! Såklart kommer ni att få se mer av dem framöver. Essence är ett riktigt budgetmärke, lacken kostar bara 1,79 euro/st och dessutom hittade jag några på rea för 0,95/st så det är verkligen inga dyra prylar vi pratar om här. Jag menar, under tian för ett lack, det är ju billigare än både Depend och H&M's egna lack.
Jo, sen köpte jag även två Catrice-lack, de är inte heller dyra, det ena kostade 3,49 euro och det andra tror jag var på rea för nån enstaka euro. Alla lacken i detta inlägg är köpta på Kaufhof som är en varuhuskedja ungefär som Åhlens, de har dyrare märken som Lancôme och Clinique på gatuplanet i sina varuhus, det är nere på källarplanet som man hittar dessa budgetmärken - älskar deras källare!

Jag inser att jag har några nagellack att testa nu... jag har tömt en hylla i ett skåp enkom för otestade lack. Min lacklåda i byrån är dessutom full så jag måste hitta en bra ny förvaringslösning snart för det väller över.

7 kommentarer:

Lotta sa...

Det ska bli kul att se alla dessa lack på!

Ninni sa...

Ja, där finns några riktiga godbitar...

Shamrock sa...

Det högra på den nedre bilden ser jättespännande ut

Kerstin sa...

Jag blir plötsligt väldigt sugen på en liten Tysklandstripp!

Ninni sa...

Lovar som sagt visa mer av dessa...

Honi sa...

Älskar Essencelacken, hoppas min svägerska tar ner till tyskland snart igen och vill ha sällskap (Tar typ en halvtimme till närmaste tyska stad från henne). Då skall det shoppas essencelack!

Ninni sa...

Ja, såklart du ska shoppa! De kostar ju nästan ingenting och har jättemånga fina färger! Hade jag haft en större väska så hade jag nog köpt ännu fler...