söndag 23 september 2012

Essence - In style

Har ni sett ett så snyggt lack! Det har av någon anledning blivit stående på min hylla för otestade lack sen jag var i Tyskland i februari. In style heter färgen. Jag är faktiskt helt imponerad. Jag betalade 0,99 euro för det på Kaufhof, alltså ungefär 8:50 sek, snacka om budget. Det har en perfekt ganska bred pensel, täcker utmärkt på två tunna lager och torkar bra med Seche Vite. Kan inte bli bättre!
Fick för mig att jag skulle jämföra med Essies Dive bara och H&M-lacket Lady luck. Det är mer likt Essielacket. Fast jag måste säga att Essencelacket har bättre lackegenskaper än Essie faktiskt. Ibland är budget väldigt bra!
Här är lacken i samma ordning som flaskbilderna. Ni ser att Essence-lacket är ljusare än Essie och att H&M-lacket är mycket grönare och mer duokromt. Provade att fota i alla möjliga ljus, det är så svårt att få till färgerna rätt.

5 kommentarer:

Lotta sa...

Jättesnyggt! H&M lacket var också fint, finns det kvar i sortimentet? Skall till stan på onsdag, försöka komma ihåg att kolla efter det!

Minerva sa...

Kommer att tänka på ett H&M-lack som heter My Favourite Jeans, men det är nog lite gråare. Även det har riktigt bra lackegenskaper, och kostar inte mycket. Essie är jag inte så imponerad av, men visst har de en del fina färger.

Ninni sa...

Lotta, jag vet inte om H&M-lacket finns kvar faktiskt, men vi kan hoppas!
Minerva, undrar om inte jag har My Favourite jeans... ska gräva lite hemma. Essie är lite för dyra för vad man får, det håller jag med om.

Kerstin sa...

Superfint! Man kan inte ha för många lack i denna färgskalan!

Ninni sa...

Håller med fullständigt!