måndag 3 september 2012

IsaDora - Gold Sparkles

Ok, jag börjar med att be om ursäkt för mina crappiga nagelband. Jag har lite svårt att hitta tiden till att sköta om dem just nu. Jo, häromdagen visade jag ju er Catrice-lacket Goldfinger. På min hylla med otestade lack hittade jag även IsaDoras Gold Sparkles som kommer från julkollektionen 2011.
I likhet med Catrice-lacket så har Gold Sparkles också en bred pensel. Jag måste säga att de är otroligt lika. Faktiskt rätt onödigt att äga båda... men nu gör jag det.
Bara för det så var jag tvungen att rota fram mina andra två guldlack. Så här ser ni förutom IsaDoras Gold Sparkels och Catrice's Goldfinger även H&M-lacket med det talande namnet Gold samt ett annat H&M-lack som heter Creme de la creme.

Det sistnämnda är lite holografiskt, vilket inte framgår av bilderna. Tyvärr var det inte sol vid fototillfället, det krävs ju solljus för att det holografiska ska framträda. Detta lack ingick i en tillfällig holo-kollektion som H&M kom med för några år sedan.
Här ser ni swatches av lacken i samma ordning som flaskbilderna. Inte så stor skillnad på lacken alltså. De är lite olika grovkorniga, men när det gäller nyans så är de väldigt lika. Vilket jag gillar bäst? Äh, jag har nog ingen favorit av dessa faktiskt. Möjligen att jag gillar att Creme de la creme är lite holografiskt i solljus.

4 kommentarer:

Kerstin sa...

Ett jättefin guldlack! Alla fyra var fina, jag tror knappt man kan ha för många :)

Lotta sa...

Jag har också Isadoras, som sagt ett fint lack!

Lotta sa...

Ja dom andra var ju också fina, det glömde jag skriva! Och det låter spännande med guld-holo!

Ninni sa...

Tack, jag ska se om jag kanske ska använda hololacket inom kort så får ni se!