lördag 15 september 2012

Nagellackslådan och drömmar...

Min lacksamling håller på att växa ur sin låda... jag har mina nagellack i en byrålåda i sovrummet. Lådan är dessutom jädrigt tung nu. Måste nog rensa ur en till låda i byrån och ha till mina lack. Har dessutom en hylla i ett skåp med otestade lack. De ska ju in i den här lådan sen och det går ju inte. Måste göra något här snart. Tänker inte köpa fler möbler till hemmet för vi har redan för trångt så alternativet är att rensa bort något annat.

Helst skulle jag vilja ha ett helt rum med mina skönhetsprodukter och kanske ha tavellister på väggen att ha alla mina lack på. Tänk att ha en hel nagellacksvägg där man ser alla lack ordentligt. Det vore ju drömmen... tyvärr omöjligt i nuläget. Ett walk-in-sminkrum, mmmm..... ja drömma går ju.

3 kommentarer:

Linda sa...

Allt går ;-) Jag har mina nagellack på tavellister i sovrummet, just för att jag inte har plats att ha ett eget nagellacks-rum... ;-)

Kerstin sa...

Aaaah! Walk-in-sminkrum! Det vore något :)

Ninni sa...

Linda, bra att du är positiv, undrar bara vad min man skulle säga om jag tapetserade väggen med lack...
Kerstin, visste är det en härlig dröm? Kanske den dagen barnen flyttar ut och man har mer plats... Men jag vill såklart inte att de flyttar - nånsin, hihi.