lördag 29 september 2012

Recension - LR Racine Cleansing Foam

Igår berättade jag ju om det tyska märket LR och om Linda som startat upp bl a en webshop där hon säljer detta märke.  LR har olika produktserier och en av dem är Racine. Jag har fått prova en rengöringsmousse. Jag har testat flera olika rengöringsmousser förut såsom Cliniderm, Oliva by CCS och Biotherm. Vad tycker jag då?

Jo, den här är den bästa av dem alla! Jag är helt imponerad över hur bra den tar bort sminket. Linda berättade för mig att den skulle vara bra, men det brukar ju såklart alla säljare säga om sina produkter. Den här gången stämde det! Doften är mild och fräsch. Två pump i handflatan och lite vatten tar man. Jag brukar alltid få gå över ögonen med en extra ögonsminkremover, men det behövs inte alls när jag använt den här moussen. Då kan man ju tro att den är lite för stark, men jag upplever inte att den torkar ut huden det minsta, vet inte hur det blir i vinter, men i nuläget är det inga problem.
Är den dyr då? Nej - inte alls! En flaska på 150 ml kostar 95:-, skulle snarare påstå att det är budget. Som ni ser på bilden från katalogen här ovan så ligger ansiktskrämerna kring 120-130:-/burk. LR har även dyrare produktserier så detta är nog budget-serien, bra att de har olika prisklasser tycker jag.

Ninni ger betyget: 5

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Det låter som en bra mousse!

Ninni sa...

Ja, den är suverän, biter jättebra på sminket.