söndag 16 september 2012

Tio tomma

Ja, då har vi en ny skörd av tio tomma... ok då nördar vi ner oss då:
 -Eos lipbalm, superskönt och jag har skrapat ur så mycket som det nånsin går, kommer definitivt att köpa fler sånna här. Ja, ni ser ju, det går inte att få ut mer...

-New York & Company lipbalm mandarin coconut spf 18, visst låter det härligt? Nix, det var som plast på läpparna. Ingen i familjen gillade det så nu åker det i soptunnan utan att det är slut.

-Lumenegloss Smile booster, se här.

-Clinique Lash doubling mascara, inte min favorit från Clinique för den ger ingen volym. Denna provhylsa bodde i min resenecessär och nu åkte den ut pga hög ålder.

-Bare Minerals Flawless definition volumizing mascara, se recension här och även på dess syster-mascara här.

-Too Faced Liquif Eye, det här är en ofärgad eyeliner. Man doppar den i valfri skugga och blandar för att få en färgad eyeliner. Jag tycker den funkade bäst med lösa skuggor. Fast det funkar lika bra med vatten faktiskt, bara fukta vilken skuggpensel som helst och måla. Denna följde med det här kitet. Puderskuggor håller ju länge så dem har jag kvar, men den här hade fått stanna alldeles för länge i min sminkväska och det var länge sen jag använde den nu.
-Matis Réponse Jeunesse Essential Cleansing Emulsion, den här rengöringsmjölken är inte en av mina favoriter från ett annars jättebra märke. Den tar inte bort smink så bra, den är helt enkelt för mesig, men säkert bra för de som har torr hud och inte använder så mycket smink.

-Matis Réponse Jeunesse Essential Lotion, ansiktsvatten som doftar underbart, men som inte utmärker sig så speciellt. Det är helt ok bara...

-Clarins Gentle Foaming Cleanser med sheasmör, jag säger ju det - sheasmör is da shit! Jag älskar den här och trots att jag har en likadan liten tub till så var jag faktiskt tvungen att slå till på en fullstor tub som jag har i mitt förråd nu. Doften - ja, den är underbar och så tar den bort smink jättebra utan att torka ut. Hejja Clarins! Den här kommer ni att få se mer av.

-Emma S Ageless enzyme peel, första gången jag använde denna så blev jag rätt så röd i ansiktet, men sen vande sig huden trots att jag inte använde den särskilt ofta. Näe, jag märkte faktiskt ingen skillnad alls och så luktar den rätt illa. Jag håller på att prova en annan enzyme peel som ni ska få se snart.

Har ni testat någon av de ovanstående produkterna och vad tyckte ni?

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Bra jobbat! Det är nog faktiskt bara Cliniquemaskaran jag testat här. Jag gillar den, men gillar High Impact bättre.

Ninni sa...

Ja, jag med!