torsdag 29 november 2012

Glossybox november

Glossyboxen för november månad heter Beautiful dreamer och ska handla om att våra skönhetsdrömmar ska uppfyllas. Hur det är med det vet jag inte förstås. Dock gillar jag det fina pappret med julmotiv.
Nytt för månaden är att det medföljer en liten tidning som heter Glossy Mag, lite småkul läsning om bl a kändisar och deras smink. Tidningen innehåller även en artikel om Sephora. Undrar om det blir ny tidning varje månad nu?
Så till produkterna:

  • Glossybox har samarbetat med Kryolan och skapat ett rouge. Färgen heter Glossy Rosewood och känns som om den passar de flesta. Ska definitivt prova för det ser fint ut.
  • Aquolina Pink Sugar Bodymousse. Näe, alldeles för söt och sliskig doft. Passar nog yngre tjejer bättre om jag får säga det. Sockervaddsdoft är inte min grej.
  • Läppstift och läppglans från Model Co. Aldrig testat detta märke. Produkten känns tung och gedigen och det är även en spegel på baksidan. Både läppstiftet och glosset doftar jordgubb. Glosset är nästintill genomskinligt så kan nog passa de flesta. Men varför brunt läppstift? Inte en färg som passar mig iaf...
  • Schampoo och balsam från Kevin Murphy, alltid bra med reseförpackningar. Dock har jag redan dubbla ex av de här som jag fick i goodiebagen från NK's modevisning tidigare i höst.
  • Vichy Idéalia ansiktskräm för normal/kombinerad hy. Jodå, den här ska allt testas. Var tyvärr inte en av de bloggare som fick denna i pressutskick vid lanseringen så den kommer väl till pass. Brukar gilla Vichys produkter.
Min åsikt om boxen är att den är ok, produkterna jag nog gillar mest är rouget och Vichy-krämen. Synd att inte läppstiftet kom i en mer användbar färg.

4 kommentarer:

beautylana sa...

Jag skulle vilja testa KM också!..

Omygloss sa...

Det schampot älskar jag! Hade önskat att få det i min glossybox. Tror jag fick samma nyans av läppstift som du, är också rätt osäker på varför de skickade med ett brunt..

Ninni sa...

Oj, då måste jag ju testa KM snart, låter intressant!

Litzy sa...

Fina grejer :) Jag är faktisk en av dom få som är nöjd med färgen på läppstiftet... brukar använda bruna tonar så den passade mig perfekt :)

Er inte bra på söta doftar heller.