fredag 16 november 2012

Line'n grow frans-serum

Häromveckan slog det ned en liten bomb i skönhetsvärlden. Flera av de frans-serum som fanns på den svenska marknaden innehöll ett ämne som heter prostaglandinanaloger som är ett hormonliknande ämne som kan ge skador på oss människor. Dessa frans-serum drogs genast in av läkemedelsverket. Vissa av dem har nu ändrat formula och har återlanserats. Häromdagen fick jag hem det här serumet som kommer från Evince cosmetics. Det heter Line'n grow. Det innehåller inte några farliga ämnen enligt informationen som medföljde. Såklart är jag jättenyfiken på om det funkar.
Line'n grow finns i både färgade och ofärgade varianter. Jag fick den ofärgade, vilket är bra för jag vill kunna sminka mig i olika färger under test-tiden. Produkten har en pensel för enkel applicering. Man kan använda det här serumet både på fransar och bryn. Jag tänker köra det några veckor på fransarna och se vad som händer. Aktiva ingredienser är vindruvsextrakt, Rh7-polypeptider och äpple enligt informationen. Produkten är veganvänlig och ej testad på djur. Visst låter det bra?
 Här ser ni mina fransar som jag fotade häromdagen innan jag strök på första lagret av serumet.
Tog lite olika bilder och denna är med blixt. Ja, ja har en svart fläck på iris, den är helt naturlig och jag tror jag haft den sedan jag föddes. Och ja, jag har linser som ni ser. :-)
Äh, tog en till bild för att verkligen jämföra. Jag återkommer om några veckor med nya bilder så att vi kan se hur det går.

Line'n grow finns bl a på Eleven och kostar 795:- för en förpackning om 5 ml. Är ni intresserade så passa på nu när Eleven har 11% rabatt på allt under november med koden XMAS2012.

4 kommentarer:

Mia sa...

Åh, det här tycker jag är så kul. Ska bli spännande att höra vad du tycker. Själv har jag använt Isadoras dynamic lash growth i 3 mån nu och tycker faktiskt att mina fransar blivit lite kraftigare och spänstigare, hyfsat långa var de redan innan.

Ninni sa...

Vad spännande, jag har förstått att vissa av de här serumen verkligen gör nytta så jag är så nyfiken på detta!

Litzy sa...

Blir spännande att se om det finns någon skillnad :)

Ninni sa...

Ja, för det är ju ändå rätt så dyra produkter.