lördag 10 november 2012

H&M Eyebrow fix

En bryn-gel känns som ett måste i min sminkväska. Mina bryn blir rufsiga och ser ovårdade ut annars. Inte för att jag på något sätt har särskilt snygga bryn ändå, men en bryngel fixar iaf det värsta. Jag målar med brynpenna eller brynskugga och kammar sedan till lite snabbt med bryn-gelen. 

Jag har testat en del olika produkter genom åren och kommit fram till att här spelar inte priset någon som helst roll. Skillnaden är att vissa produkter är färgade och andra inte. En färgad bryn-gel har en viss fördel om nyansen är den rätta, men det är inte ett måste eftersom jag ändå använder penna eller skugga.

Efter ett tag blir produkten sunkig och nu var det dags att slänga ut min bryngel från Ulta som jag köpte i LA. Om gelen är genomskinlig så färgas den ju av pennan eller skuggan man använder så efter ett tag ser den riktigt ofräsch ut. Jag funderade på om jag skulle köpa en gel från Lumene som jag testat förut, men bestämde mig för att köra budgetalternativet denna gången. Därför fick det bli tuben på bilden, den kommer från H&M, har mascaraborste och kostar 49:50. Lumeneprodukten som är färgad är visserligen inte dyr den heller, den kostar 89:- och ni kan t ex hitta den här.

Det går lika bra att använda en gammal tvättad mascaraborste och lite frisyrgelé/hårspray egentligen, men det är lite bökigare. Använder ni bryn-gel?

3 kommentarer:

Lotta sa...

Jag har faktiskt hårgele, först penna och borsta, och så på med gelé. Har borste på pennan så det går väl relativt smidigt. Men det är klart, hade varit bekvämare att ta det "färdigt".
Provar nog H&M:s vid tillfälle!

Ninni sa...

Den är ju inte så dyr....

Anonym sa...

Hej! Finns den här fortfarande kvar att köpa? T.ex. på H&M på Väla, i Helsingborg? Min väninna säger att den är super!