måndag 26 november 2012

Vardagsmejk med Frontcover


De flesta av skuggorna i den palett jag köpte från Frontcover är mörka och passar väldigt bra till fest. Dock vill jag kunna använda paletten till vardags också så jag har här valt att lägga en ganska skir variant. Jag började med att grunda med primer från Too Faced. Sen lade jag den silvriga pennan från paletten som grund för skuggan och suddade ut med fingret, pennan ger bra fäste för skuggor för det blir lite gummiaktig yta.
Intrycket av pennan är att den inte är så fet, men väldigt pigmentrik. Det är bra för då creasar inte de skuggor man lägger utanpå. Jag gillar den jättemycket! Den pennan kommer att bli flitigt använd. Det finns en kopparfärgad penna med i paletten också och den ska jag definitivt sätta på prov också.
Jag valde den mörkblå-skimrande skuggan Mazarine. Jag lade på den med den smalare skuggpenseln från paletten och suddade sedan med den bredare sidan av penseln. Den bredare delen av penseln är lite för yvig, men funkar bra när man ska sudda. Jag skulle nog inte lägga skugga med den för den är lite för spretig för det.
Här ser ni den silverfärgade pennan. Jag använde även en mörkblå penna från Estée Lauder kring ögat samt Cliniques mascara High Impact Extreme volume mascara (suverän mascara). Jag är så jädrans nöjd med min Frontcover-palett. Den är lätt ett av mina bästa köp i år! Så himla användbar och kvaliteten känns väldigt bra för det låga priset. Om jag har chansen att besöka Sephora snart igen så kommer jag nog inte kunna låta bli att köpa någon mer.

5 kommentarer:

Lotta sa...

Jättefint!
Jag blir mer och mer sugen på den paletten!

Lotta sa...

Hej, nu har jag fått svar från Feelunique. Man får tillbaka momsen. :)

We are based in Jersey so as we are not part of the EU, there is a small chance that you may be charged customs tax on a package from us however, we do refund these charges up to the value of the order.

Simply attach a photo of the tax receipt and the order reference it refers to to this email and we’ll gladly refund you.

Apologies for any inconvenience faced.

Kind Regards

Kelly Reynolds

Ninni sa...

Underbara Feelunique! Tack Lotta för att du tog reda på detta!

Kerstin sa...

Jättefint!

Och vilken trevlig nyhet här från Lotta om momsen :)

Anonym sa...

I am truly pleased to glance at this blog posts which consists of
tons of valuable information, thanks for providing such data.
Here is my homepage ; free iphone