onsdag 7 november 2012

Lily Lolo - äntligen!

Det är verkligen skandal att jag aldrig har provat något från mineralmärket Lily Lolo! Massa gånger har jag läst om märket och tänkt att jag måste testa. När jag så beställde lite andra grejor från Feelunique häromsistens så passade jag på att lägga ned tre produkter i varukorgen. Här är vad jag köpte:
Två skuggor Moonlight och Vanilla shimmer samt ett rouge som heter Ooh la la. Jag surfade runt en del och tittade på swatchar innan jag bestämde mig.
Moonlight är mörkt brunskimrig, lite åt taupehållet. Vanilla shimmer är... ja såklart beigeskimrig. Rouget Oh la la påminner lite om Benefits Coralista i färgen.
Här ser ni swatchar, dock var Vanilla shimmer svår att visa på bild som ni ser. Jag hade hoppats att den skulle var lite mer åt det champagnefärgade hållet. Dock är jag mycket nöjd med nyanserna på både Moonlight och Oh la la. Rouget är rejält pigmenterat så man får bara ta lite för att inte se ut som en påskkärring.
Tyckte det var lika bra att visa skuggorna på ögonen också även om ljuset inte var bra. Ganska mesiga bilder blev det, men ni kanske ser lite ändå. Det var mer tryck i den mörka skuggan än vad som framgår av bilderna. De här skuggorna är för mig typiska vardagsskuggor.
Har ni testat något från Lily Lolo, har ni favoriter? Jag är lite sugen på att testa deras läppglans, är de bra tro och hur doftar de? Är de klistriga eller vårdande?

10 kommentarer:

Lotta sa...

Snygg make och fina grejer!
Har inte provat något, men är klart nyfiken. Har hittat ett apotek som säljer inte allt för långt bort, så jag kan ju gå dit och "känna och klämma".

P'ssion Emelie sa...

Jag gillar deras foundation. Upplever att det är en av de krämigare jag tesstat så den funkar även på min torra hy.

Ninni sa...

Lotta, ja det är ju så bra när man kan se färgerna i verkligheten
Emelie, den måste jag testa också!

Linda sa...

Har inte provat Lily Lolo än :) de sakerna du köpt ser ju jättefina ut :)

Kerstin sa...

Vilka fina val! Jag gillar LL himla mycket, både rouge, skuggor, foundaiton och läppjox. De nya läppglansen känns absolut vårdande och inte klistriga. Lite lagom lyxiga!

Ninni sa...

Tack, ja ett gloss ska jag testa snart!

Mia sa...

Jag har läppstiftet i intense crush. Väldigt skirt och bra "smörjfaktor".

Ninni sa...

Skirt och bra smörjfaktor är ju precis mina kriterier! Låter perfekt!

Fröken Frodig sa...

Gillar LLs foundations, ett av de första och måååånga mineralmärken som jag provat. Och ett av de tre som jag fortfarande använder.

Ninni sa...

Låter kalasbra ju!