tisdag 13 november 2012

Ninni önskar sig hett...

Att jag gillar Bare Minerals produkter är ju ingen hemlighet. Det enda jag inte gillat hittills är deras Natural lipgloss för de tycker jag konstigt nog känns plastiga och konstiga på läpparna. Den här julen har Bare Minerals nog slagit alla rekord i saker som jag vill ha! Feelunique har tagit in ett gäng fina grejor.

Här ovan ser ni underbara paletten Spark a trend. Den innehåller en väska, en bronzer, ett rouge, fyra pressade skuggor, ett gloss, en ögonpenna och ett läppglans. En rougeborste och en skuggapplikator får man också och guldfodralet är ju inte helt fel. Kostar £38,25 (ca 430:-). Vilken skönhet va? Bara färger som passar mig! Denna finns även i en annan variant som heter Spark a trend, men den lockar inte lika mycket pga att den innehåller de där läppglansen som jag inte gillar.
Sen har vi finfina skuggpaletten The finer things. Här får man åtta skuggor och en skuggprimer. Mycket användbara färger. Kostar £29,75 (ca 335:-).

Hela fem stycken kajalpennor i härliga färger och en vässare får man i kitet Night Vision round the clock. Pris £18,70 (ca 210:-).
Gillar man lösa skuggor så kan man verkligen frossa i kittet A vision in velvet. Det är dock lite dyrare, kostar £50,15 (565:-). Fast man får å andra sidan hela 20 olika skuggor så priset per skugga blir bara drygt 28:-. Egentligen inte alls dyrt faktiskt. Om det är några skuggor man inte gillar så kan man ju sälja av på Tradera.

Jag har jättesvårt att motstå de här grejorna och vi får se om jag lyckas. Mest önskar jag mig Spark a trend och pennsettet Night Vision. Dock har jag köpt mig en rätt ordentligt dyr grej den här månaden (förutom en ny teve till barnen) så jag får försöka hålla i min plånbok. Jag visar er imorgon vad det är jag köpt... fasen att man inte har obegränsat med pengar, ingen som vill skänka mig de är grejorna? Näe, tänkte väl det... snyft.3 kommentarer:

Lotta sa...

Du håller oss på streckbänken! Jag är nyfiken på vad du köpt!
Fina grejer du visar här, mycket fint! Paletterna hade inte varit fel...
Fast om det blir palett köp innan jul blir det den från Sephora du visade häromdagen....

Ninni sa...

Ja, visst är det fina grejor! Lovar visa mitt lyxiga inköp imorgon och jag tycker absolut du ska satsa på Frontcover-boxen för den är så prisvärd!

Kerstin sa...

Översta paletten här är ju helt perverst fin! Jag vågar INTE surfa in hos Feelunique efter detta ;)