måndag 21 januari 2013

Bare Minerals READY spf 15 Touch Up Veil

Jag gillar ju puder och jag gillar Bare Minerals READY-serie som ni vet. Jag har en kvartettskugga och ett rouge i serien sedan tidigare. Produkterna kommer i gummiliknande dosor som påminner om Nars förpackningar. Något opraktiskt eftersom de lätt ser lite smutsiga ut, men de är ändå fina. I min Feelunique-order på rean slängde jag ned detta puder från serien.
Tyvärr valde jag en nyans som är lite för mörk för mig, därför kommer jag att använda detta som solpuder istället för i hela ansiktet. Jag tyckte den ljusare nyansen såg för ljus ut, men jag skulle nog tagit den med facit i hand. Jag är lite rädd att se kritvit ut i ansiktet och råkar därför rätt ofta välja lite för mörka nyanser, kanske borde lära mig en läxa här... jaja.
Dosan är något tjockare än rouget och skuggornas dosor. Ni ser ju på swatchen nedan att pudret är för mörkt för mig just nu, men det kan funka till shading och som solpuder i sommar. Om det möjligen skulle vara någon av er som köpt den ljusare nyansen och vill byta med mig så får ni gärna höra av er.
Jag betalade £17,60 för mitt puder här, vilket är ca 195:-. I jämförelse så kostar de 485:- på Kicks. Jag blir liksom chockad vare gång över de hutlösa svenska priserna...

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Som solpuder blir det säkert klockrent, ingen risk för oompa-loomp-effekt :)

Ninni sa...

Nej, det har ingen orange ton direkt så det är ju bra.