söndag 20 januari 2013

Bare Minerals SPF 30 Correcting concealer

Igår visade jag de fina skuggorna från Lancôme som jag köpte på Feelunique-rean. Men min order innehöll även den här godbiten. Jag tror det var i höstas som Bare Minerals lanserade två nya concealers. En på "läppglanshylsa" och den här i dosa. Nu hade Feelunique 25% på hela sortimenet från BM. Jag var faktiskt sugen på att köpa båda dessa concealers, men jag besinnade mig och slog bara till på denna. Man kan ju inte köpa allt man vill ha för då blir det dyrt i mitt fall.
Jag valde nyansen Light 2, jag tänkte ha den till att dölja mörka ringar under ögonen och på näsvingarna. Den känns krämig och lättapplicerad.
 Concealern kommer i en praktisk liten dosa med spegel i locket. 

Jag tror nyansen blir perfekt. Det är ju svårt att handla sånt här på nätet utan att ha kollat i butik först. Den här gången gick det dock bra. 
Bare Minerals concealers hittar ni hos Feelunique till bra pris, jag gav £16,80 på rean för min dosa (ca 185:-). Ser att denna kostar hela 395:- på Kicks, jag kan bara inte förstå att någon köper dem där... skulle faktiskt aldrig betala nästan 400:- för en concealer, skulle ni?

4 kommentarer:

Kerstin sa...

400 är minsann lite mycket, men 185 känns ju ok! Det ska bli kul att höra vad du tycker om denna när du hunnit testa lite :)

Katja sa...

Hej!

Hittade hit då jag sökte på Murad hudvårdsprodukter.
Hur gick det med din test? Funkade det bra och blev du av med problemhud?. Jag är 39 år på väg mot 40 och de sista 5 åren har jag haft problem med hyn och har testat en massa olika medel både billiga från apoteket, tv-shopprodukter och dyra från nätet. Den senaste från Mario Badescu utan några varaktiga resultat.

Tacksam om du orkar svara.

Mvh Katja

Minerva sa...

Nä, aldrig så mycket, speciellt när man nu förtiden mycket lätt kan handla billigare! Hittills har jag aldrig råkat ut för nånting med shopping från nätbutiker från andra länder, vad kan egentligen hända? Tullpåslag är väl vad man kan råka ut för, men vissa nätbutiker kompenserar ju för det om man skickar kopior på tullhandlingar till dem.

Ninni sa...

Kerstin, lovar berätta!
Katja, egentligen har jag inte problemhud, det är bara under sommaren när jag använder mycket solkrämer och blir varm som jag får finnar. Vintertid är problemet nästan obefintligt för mig, kanske någon enstaka finne i hårfästet ibland. Jag tycker att Murads produkter, speciellt ansiktsvattnet, var en smula för starkt. Däremot gillar jag concealern då punktbehandling inte är dum i mina ögon. Just nu har jag även Mario Badescus Drying lotion hemma, men eftersom jag inte har problem just nu så har jag inte satt den på prov ordentligt ännu.
Minerva, ja Feelunique ersätter ju ev avgifter så det är toppen!