lördag 26 januari 2013

Recension - Kiehl's Ultra Facial Cream

Jag håller på att testa flera av de Kiehl's-produkter jag fick när Åhléns City här i Göteborg invigde sin fina disk för märket. Här ser ni en av Kiehl's absoluta klassiker Ultra Facial Cream. Det här är en oparfymerad kräm som känns väldigt basic och trygg. Den passar nu på vintern eftersom den återfettar/fuktar jättebra. Jag använder den både på mig, som nattkräm, och på sonen när han känner sig torr om kinderna. Sonen är nämligen lite känslig och hade rätt mycket eksem när han var mindre och jag noterade att den här krämen hjälper hans torra kinder bra. Jag är mycket nöjd med den då den inte känns för fet utan sjunker in men ändå ger mig mjuk och len hud. Jag kan möjligen sakna lite lyxkänsla som en burk med guldlock och ett innehåll med svag lyxig parfym kan ge, men på det stora hela är det en väldigt bra kräm till ett pris som är klart överkomligt. Kan lätt tänka mig att köpa denna.

Ninni ger betyget: 4 

Krämen finns att köpa på Åhléns för 220:-/50 ml. En eloge till Kiehl's som strävar efter att ha samma prisnivå på sina produkter världen över. Så borde alla märken göra!

5 kommentarer:

Lotta sa...

Låter bra! Blir antagligen köp längre fram! Eller nästa säsong kanske. Man hoppas ju att vintern snart är slut, och jag har lite krämer här hemma jag måste använda upp.

Ninni sa...

Usch, den långa långa vintern - ta slut nu!

omygloss sa...

Gillar också denna himla mycket, visst är förpackningen inte så lyxig men jag tycker att konsistensen på krämen känns lite lyxig så det väger upp det hela :)

Minerva sa...

Intressant! Den måste jag köpa, ska passa på när det kommer ngt. rabatterbjudande på Åhlenskortet.

Ninni sa...

Ja, den är bra, känns trygg på något sätt.