söndag 13 januari 2013

OPI - GoldenEye

Här är ett av smålacken jag köpte i ett kit från OPI's Skyfall-kollektion. Jag gillar det inte. Tycker inte resultatet blev bra alls. Dessutom är det för gult för mig. Som ni ser så fick jag fila ned mina naglar jättemycket för de är så trasiga. De bokstavligen ramlar sönder... tycker det är så trist. Jag hinner inte mer än lacka så lossnar stora flak och det är inte bara lacket som lossnar utan hela nagelbitar. Jag smörjer, använder nagelstärkare, filar med glasfil och sköter dem exemplariskt och ändå får jag inte ordning på dem. Jag älskar ju nagellack och vill verkligen ha fina naglar.  Behöver inte ha så långa naglar utan bara välskötta.
Här ser ni GoldenEye brevid H&M-lacket gold för jämförelse. Ni ser att OPI-lacket är betydligt gulare.

10 kommentarer:

Kerstin sa...

Nej, vad synd! Jag älskar mitt!

Ninni sa...

Du och jag har ju så olika hudton, jag önskar att jag klädde i khaki, men ser totalt urvattnad ut i den färgen...

Linda sa...

Åh så tråkigt, jag är väldigt förtjust i min. Himla synd med naglarna, ibland påverkar andra saker naglarna, som med huden du vet, har man haft en stressig period kan det påverka naglarna. Det tråkiga är att det kommer inte direkt utan när nageln växer ut sen. Men det kanske kan vara en förklaring på det hela...

Lotta sa...

Jag tycker det är fint, fast det är lite gult.
Mina naglar är precis likadana. Känner också hopplösheten, vad ska man göra? Jag använder ju Mavala två fas, men hur pass den stärker naglarna vet jag inte. Den klistrar i alla fall ihop dom rätt bra. Jag har kletat över mina flisor, och lacket håller ändå. Men det är omständigt, i alla fall som jag gör det. Först tar jag ett lager nylon ytterst på nageln, på tvären. Sedan ett lager på vanlig håll. Efter det sealern. Sen kan man börja lacka, tar ju tid, fast det torkar fort måste jag säga.
Om du skulle hitta nåt bra säg ifrån!

Ninni sa...

Linda, du har rätt, mitt liv är rätt hektiskt med två barn och träning etc. Lotta, måste köpa den där produkten och testa. Står på min inköpslista.

Litzy sa...

Va tråkigt med naglarna... har själv jätte problem med mina för tiden.

Faktisk väldig sällan jag gillar guld lack - tycker dom ofta ät mer gula än guld.

Ninni sa...

Ja, fast H&M-lacket är fint!

Anonym sa...

Håller med dig, det är alldeles för gult. Gula nagellack ser ofta ut som nikotinmissfärgning. Kram Carin och Hanna!

Josefin sa...

Har du testat OPI natural nail strengthener? Jag var i liknade sits som du; jag skötte mina naglar exemplariskt men trots det skivades de och bröts av. Sen började jag använda OPI NNS och alla mina problem försvann. Nu är de så långa att jag måste fila ner dem ibland.
Men alla är ju olika så NNS kanske funkar extra bra på mig ...

Ninni sa...

Jag har precis köpt den, men jag har en annan av OPI's nagelstärkare, den som är orange o den hjälpte inte...