söndag 27 januari 2013

Härliga nyheter från Clinique

Jag ligger efter lite när det gäller nyhetsrapportering. Det kommer ju nya härliga produkter hela tiden och vissa verkar lite extra mysiga. 
Den första nyheten tror jag är en re-lansering. Jag är inte helt säker dock. Krämen Comfort on call är skapad för de som har reaktiv hud så att den inte blir irriterad. Den är ultra-fuktande och innehåller bl a fruktextrakt från citrus jabara som ska lugna huden. Jag har inte irriterad hud dock så jag tror jag avstår denna även om den säkert är jätteskön. Krämen kommer i april och kostar 465:- för 50 ml.

Nästa nyhet intresserar mig dock jättemycket och jag har faktiskt längtat efter att de ska lanseras i Sverige då jag sett dem tidigare i utländska bloggar. Detta är Chubby Sticks för ögonen. De finns sedan tidigare för läpparna som ni säkert sett. Jag hoppas de sitter bra för i så fall kan jag tänka mig att de både funkar som primer för puderskuggor och på egen hand. Precis som Chubby sticksen för läpparna så kommer dessa i praktisk skruvhylsa.

De finns i åtta färger, lanseras i april och kostar 210:-/st. Visst blir man sugen på vår när man ser alla de härliga färgerna?

4 kommentarer:

Lotta sa...

Chubby Sticksen verkar bra! Säkert hittar man nån färg man vill ha...säkert för många. Det är bara den rosa jag inte blir intresserad av.

Ninni sa...

Den lila, den beiga och den ljusbruna är mest instressanta tycker jag. Ska titta på dem när de kommer till butik...

Kerstin sa...

Jag är så himla sugen på Chubby Sticksen!

Ninni sa...

Jag med!