söndag 6 januari 2013

Härlig handtvål från Method

Ibland ramlar man över produkter som hela familjen gillar. Den här handtvålen från Method är en sån produkt. Jag köpte min hos iHerb för $3,54 (strax under 25:-). Varför är den så bra då? Jo, den kommer ut som skum och så doftar den helt ljuvligt fräscht! Ena sonen morrade ordentligt när innehållet i flaskan var slut och sambon tyckte det var hemskt synd och såg sorgsen ut. Vi har haft doften Sea Minerals. Jag har faktiskt redan slängt in en ny order hos iHerb och då fick både denna och en annan doft som heter Waterfall följa med i ordern. Undrar om jag ska testa deras diskmedel och rengöringsmedel nästa gång. Beställde även lite vitaminer och annat nu.

Jag gillar verkligen iHerb, de har så mycket kul och så många saker som inte kostar nästan nånting. Jag älskar att surfa runt på deras sida. Bra fraktkostnad har de också om man inte handlar för många tunga saker, har för mig att man ska hålla sig under 1,8 kg och vikten syns när man tittar på sin varukorg. Den här gången kostade frakten för mig $4 (ca 28:-) och det är ju verkligen inte dyrt med tanke på att det skickas från USA.

iHerb har även en uppsjö av billiga läppcerat. Just nu använder jag det här ceratet som bara kostar $0,85 (sex kronor!) och jag gillar det jättemycket! Finns i flera smaker också. Perfekt för vintertorra läppar. Till det priset kan man ju ha läppcerat liggande överallt i hemmet - precis vad jag gillar.

Om ni vill beställa hos iHerb och är nya kunder så får ni gärna använda rabattkoden AVA087, då får ni rabatt och jag får en liten bonus inför min nästa beställning. Win win alltså! Berätta gärna om vad ni köper och om det var bra grejor!

10 kommentarer:

beautylana sa...

Är den här handtvål som en gel eller skummat (då behöver man en speciell pump för den?)

Annat märke som har grymma handtvålar är Dessert Essense http://www.iherb.com/Desert-Essence-Hand-Wash-Coconut-8-fl-oz-236-ml/22456
Jag har kaft kokos, grapefrukt och lavendel än så länge. Glitter Systers har haft vanilj och alla är nöjda!

Ninni sa...

Det är pump på tvålen och då kommer det ut ett väldoftande skum som man tvättar sig med. Tack för tipset om Dessert Essence, ska kolla upp dem för det blir säkerligen fler beställningar från iHerb, bra butik det där! Kokos låter ju spännande.

B R O W N S U G A R sa...

Bra tips!

Litzy sa...

Låtar spännande... ska gå och kolla sidan nu :)

Lotta sa...

Tack för tips! Jag är en riktig fegis när det kommer till att handla på nätet, brukar inte göra det. Men jag får nog kolla in denna sidan ändå!

Ninni sa...

Jamen den här butiken är pålitlig, jag lade en ny beställning igår och såg att den redan är skickad från iHerb. Snabbt och dessutom på en söndag.

beautylana sa...

Då kan man inte bara köpa en refill :-(

Tanci sa...

Heej Ninni. Tack för tipset. Ska precis beställa men jag har ett problem som jag ofta har i amerikanska webshopar. Jag ändrar till Sverige och den ändrar tillbaka till USA. Som om det inte går att beställa nån annanstans än från USA. (Ps använder din rabattkod :) )

Tanci sa...

Nu funkade det :). JAg beställde även 2 st Yogi Tea och 2 handtvålar (1 lavendel och 2 sea minerals). Allt gick på 18 dollar (alla discounts blev lika med frakt så jag fick typ fraktfritt).
Kraam

Ninni sa...

Beautylana, köp en flaska först så kan du köpa refiller sen. Vad spännande Tanci, hoppas du hittar guldkorn.