söndag 27 januari 2013

Hudvårdsnyheter från Bare Minerals

Bare Minerals har ju inte bara mineralsmink utan även hudvård i sitt sortiment. Snart kommer de med några spännande nyheter.

Multi-wrinkle Repair beskrivs kort såhär:
Kraftfull mineralbaserad intensivbehandling med precision, mot fina linjer och rynkor. Är laddat med Bare Minerals exklusiva och egenutvecklade ActiveSoil Complex samt närande peptider och växtextrakt både för att motverka rynkor och förebygga nya. 

Lanseras i februari och kostar 649:- för 50 ml.

Extra firming neck cream beskrivs kort såhär:
Effektiv kräm med ActiveSoil Complex för den känsliga och utsatta huden på hals och dekolletage för att bibehålla ett ungdomligt utseende. Innehåller även extrakt från snödroppelök för att ge oöverträffad lyster och klarhet. 

Lanseras i februari och kostar 699:- för 50 ml.
Redness Remedy beskrivs kort såhär:
Mineralbaserad rogivande behandling i pulverform som minskar rödhet i ansiktet omedelbart och över tid. Laddad med ActiveSoil Complex. Minimerar synligheten av brustna blodkärl och gör huden klarare med jämnare hudton. Passar alla hudtyper inklusive känslig hud. En Soothing complex brush ingår. Används morgon och kväll på rengjord hud efter återfuktare. Använd ensam eller under makeup. 

Lanseras i april och kostar 450:- för 30 ml. 

Är det någon av produkterna som intresserar er? Den av nyheterna som intresserar mig mest är serumet då jag börjar få lite rynkor här och där. Inte så konstigt kanske eftersom jag fyller 43 i april. 

Inga kommentarer: