torsdag 10 januari 2013

Tio tomma

Dags för årets första tio tomma-inlägg, antar att det blir fler va? :-)

  • Nivea Powerfruit duschkräm. Rätt trevlig, men lite ordinär. Min familj gillar när det doftar frukt och det gör ju jag också. Duschkräm går det åt mycket av i en familj där alla fyra tränar flera gånger i veckan.
  • Rapsodine Ekoraps Body Oil, trevlig kroppsolja som jag recenserat här. När det var som kallast i december så räddade den mina ben från klåda. 
  • Method handtvål, helt ljuvlig och jag har beställt mer. Se mer info här
  • LR Aloe Vera deo, funkade fint, se recension här


  • Weleda handkräm Havtorn, alltså jag älskar den! Den doftar åt apelsinhållet och är precis lagom fyllig. Om jag inte hade flera andra handkrämer på lager så hade jag nog köpt en ny tub direkt. Har ni inte testat den här serien och gillar citrusdofter så köp, jag vet faktiskt inte hur havtorn egentligen doftar men tydligen så är det lite såhär?
  • Decléor Hydra Floral ögonkräm, superskön ögonkräm som jag skrivit om här. Jösses vad dryg den var, ser att recensionen är från i somras och jag har använt denna i stort sett varje natt! 
  • MAC Lipglass i färgen Magnetique, näe jag är inte så förtjust i dessa. Köpte ett kit med fem stycken olika sånna här läppglans när jag och mamma var i New York häromåret. Inget av dem har blivit någon favorit och de har mest blivit liggande. Tror jag har något mer nånstans och har även gett bort något av dessa. De är lite för klistriga och känns lite som Lancômes Juicy tubes som jag heller inte gillar. 
  • Clarins Moisture Replenish Lip Balm, här har vi en riktig favorit! Vet inte varför detta inte fick något eget inlägg. Underbart skönt, nästintill doftfritt läppbalsam som gav lite glans och supermjuka läppar. Köpte mitt hos Feelunique när de hade necessärerbjudande. Där kostar de £17:50 och de finns även på Kicks för 190:- så priset skiljer inte direkt. Ganska dyrt så man får passa på när det är erbjudande. 
  • Nivea Vitamin shake Acai & wildapple, skrivit om ett annat stift i serien här, märkte ingen skillnad mellan de två... ordinära produkter som doftar blandsaft.
  • Clarins concealerstift, mycket bra produkt som jag lätt kan tänka mig att köpa igen, lätt att använda och täcker bra. Skrivit om här. Har dock två andra spännande concealers på ingång förutom att jag nu använder en från Sonia Kashuk så ett nytt köp får vänta. 


2 kommentarer:

Kerstin sa...

Clarainsläppbalsamet har jag hört mycket gott om, men du har ju rätt i att det är lite dyrt...

Ninni sa...

Fast bra...