måndag 7 januari 2013

Dr Brandt - Flexitone BB cream

Så var det dags att testa en ny foundation/bb-kräm. Den här gången är det Dr Brandt som är satt på prov. Här ovan ser ni en osminkad variant av mig. Lite lagom mörka ringar under ögonen som vanligt. Borde färga brynen också ser jag...
Här har jag applicerat krämen, tycker att jag ser lite piggare ut faktiskt. Tog lite extra under ögonen då jag inte hade concealer på mig. Krämen är, konstigt nog, lite grådassig i tonen när den kommer ut ur tuben. Jag hade satt små klickar i ansiktet som jag sedan smorde ut och blev först lite skeptisk. Men faktum är att den anpassar sig till hudfärgen, man kan se hur det grå försvinner när man smörjer ut den (precis som L'Oreals BB-kräm ändrar färg). Den är inte så täckande.
Som ni ser på tuben så ska den funka för alla hudtoner, kanske är det lite överdrivet, men om man är nånstans i mitten av färgskalan så tror jag man är rätt säker med denna. Jag gillar att den har hög solskyddsfaktor på 30, dock gör det att den luktar solkräm. Tycker denna doftar likadant som La Roche-Posay's Anthelios-solkräm faktiskt. Sonen fick sommarkänslor när han luktade på mig och började prata om Spanien, det var så jag kom på det.
Ser ni, grådassig kräm, ni ser även på kanten längst ned att den börjar bli brunare i tonen så man ska inte bli förskräckt. Jag tänker inte ge denna något betyg för jag vill testa den mer först. Dock tycker jag att den är något för dyr, ni hittar den hos Eleven för 395:- vilket jag tycker är i överkant för en tub på 30 gr. Ser att den finns i utländska shoppar, men den är rätt dyr där också.

2 kommentarer:

omygloss sa...

min blir typ mörkröd. Väldigt svår att blenda när jag är så här blek alltså, får ge den ett nytt försök senare i vår!

Ninni sa...

Ja, det låter vettigt, du är ju ljusare än jag.