onsdag 2 januari 2013

Förra året...

...visst låter det gammalt? Förra året. Jag är inte så himla mycket för långa listor och sånt, därtill är jag lite för lat. Men jag tänkte bara berätta om mina absoluta favoriter som jag upptäckte under 2012. Det är ingen komplett lista utan bara de fem produkter som jag tyckte allra bäst om och som jag tycker ni ska testa. Det finns många bra skönhetsprodukter, men bara några är ju bäst.

Palett: Frontcover Smoulder eyes. Jädrar vad bra den är och så prisvärd! Speciellt älskar jag den silverfärgade pennan som bas för skuggor när man vill ha bra tryck i färgen. Den är inte lika smetig som en Hightechlighter, men ger ändå superbra fäste för skuggorna. Som en gummi-yta ungefär. Skuggorna i paletten är de perfekta partyskuggorna med bra pigment och bra nyanser. Vill ni köpa en sån här så får ni nog skynda er för jag tror att Frontcover byter ut paletterna med jämna mellanrum. Ni hittar den här eller i en Sephora-butik om de finns kvar där. Det enda negativa med paletten är väl att den är så jädra stor att den inte får plats i vårt badrum utan får stå i bokhyllan utanför.

Rengöring: LR's Racine-skum. Bästa ansiktstvätten jag nånsin provat faktiskt. Den gör att extrasteget med ögonsminkremover kan skippas även efter en sotig festsminkning. Ändå torkar det väldoftande skummet inte ut huden nämnvärt. Den här vill jag inte vara utan även om jag har andra rengöringar som jag varvar med bara för att gillar att prova nytt. Men har jag mycket smink som ska bort så är det LR-skummet som gäller. Dessutom är det prisvärt! Köp!

Fötter: CCS Heel Balm, lätt den bästa fotkrämen jag testat för spruckna hälar. Inte ens dyr!

Mascara: Clinique High Impact Extreme Volume mascara, jag har svårt att slita mig från denna mascara. Har nio oöppnade mascaror på lager som jag vill prova och ändå drar jag fram den här nästan varje dag. Ger oslagbar volym utan klumpar på nolltid. Dock ganska dyr.

Ansiktskräm: Decléor Hydra Floral. Doften, känslan... mmmm. Ja den här är min favorit av de krämer jag testat under 2012. Jag hade en som var lika bra under 2011, men nu var det ju 2012 vi pratade om va?

Under 2012 producerade jag femton stycken tio-tomma-inlägg, vilket resulterade i 150 stycken (!) kastade förpackningar plus några prover som var utöver detta. Så jag tycker nog att jag testar en försvarlig mängd produkter. En del saker som jag testar passar inte mig och om de är i bra skick så brukar jag antingen ge bort till min mamma eller goda vänner och ibland säljer jag på Tradera.
6 kommentarer:

omygloss sa...

Jag älskar favoritinlägg. Så den här tiden av året är nästan den bästa pga allas favoritlistor. Blir så sugen på att prova nya produkter, vilket kanske inte är så bra..
Haha, herregud har inte tänkt på tio-tomma-inläggen på det sättet innan. 15 inlägg låter ju inte jättemycket, men 150 produkter! Shit!

Ninni sa...

Ja, det är galet många grejor... men en del förpackningar var ju inte fullstora.

Lotta sa...

Jag älskar också favoritinlägg!
Skrev jag att Sephora inte har Froncover paletterna i Malmö? Mycket irriterande. Hade liksom sett fram emot att köpa en sån. Jag ville kolla lite på dom innan bara. Nåja, man kan ju hoppas att dom tar in!

Ninni sa...

Nämen vad dåligt! Speciellt som de gav bloggarna varsitt exemplar på invigningen i Täby. Då hade ju säkert massor av läsare sett fram emot dem inför öppningen i Malmö. Finns de i Köpenhamn tro?

Kerstin sa...

Mycket bra jobbat med så många tio-tomma-inlägg :)

Ninni sa...

Eller slösigt...hihi.