onsdag 24 juli 2013

L'Oreal Nutrigold Extraordinary oil

Häromdagen ringde brevbäraren på och lämnade över ett paket med den här godbiten. Först blev jag förvånad för jag är tyvärr inte med på L'Oreal's lista över bloggerskor som får deras pressutskick (hinthint hihi!) men sen kom jag på att jag hade anmält mig till en testpanel hos tidningen Damernas Värld, och det var därför jag fick denna. Jag ska testa den under tre veckor och sen får jag utvärdera.
Nutrigold Extraordinary oil är en blandning av åtta olika oljor: lavendel, rosmarin, geranium, , apelsin, ros, kamomill, jojoba och stenros. Man kan använda den istället för sina vanliga ansiktskrämer, både morgon och kväll. Man kan även ha den under sina vanliga krämer.

Eftersom jag inte är så torr just nu så tror jag att jag bara ska använda denna ett tag och se hur min hud mår. Doften är lite svagt åt lavendelhållet, men ändå inte så jag tror att min näsa fixar denna. Jag brukar ju inte gilla lavendel, men denna doftar något annat också, lite blommigt eller så.

Jag har inte en aning om vad denna kostar eller när den kommer till butik, ser att den inte finns hos Kicks ännu iaf. Har ni förresten sett att L'Oreal kommit med massa nya produkter för ansiktet, bl a rengöringar och ansiktsvatten? Tycker de ser spännande ut.

4 kommentarer:

Lotta L sa...

Den låter ju väldigt intressant! Är det bara oljor i oljan (låter lite konstigt ursäkta) eller är det en massa "konstiga" saker med? Som silikon och mineralolja?
Jag är fortfarande nyfiken på både deras rengöringsvatten och ansiktsvatten, kommer att köpa nåt av det snart. Och sen är jag grymt nyfiken på deras nya nagelförstärkare! Den här "7 i en", har du sett den? Undrar verkligen om den är nåt att ha. Tycker Essies verkar vara som alla andra, man måste ha något på nageln hela tiden annars skivar dom sig.
Ser fram emot att få höra vad du tycker om den här oljan, för att återgå till ursprungsämnet.

Ninni sa...

Ska kolla innehållet, återkommer! Spännande med nagelprodukten där...hmmm. Låter som om man måste lägga ned lite detektivjobb här, haha.

Elin sa...

Intressant! :) Är också nyfiken på om det är mineralolja i.

Caroline sa...

Köpte denna nyss! Hur tycker du att den fungerat? :)