fredag 25 april 2014

Tio tomma

Fasen jag hade tänkt skriva massa inlägg under påsken till bloggen innan jag drog till NY. Men det blev ju superfint väder och då vill iaf inte jag sitta inne framför datorn. Men här kommer iaf ett tio tomma-inlägg åt er...
  • The Body Shop duschkräm Honeymania. Jag brukar verkligen gilla de flesta av TBS kroppsprodukter men jag är inte helt förtjust i doften på denna. Jag har hällt den i vår tvålpump och familjen använder den som handtvål just nu. Jag tycker doften är för stark och nästan sticker lite i näsan. 
  • Colours kommer från det tyska märket LR som ni hittar här och detta är en dip-in-nagelremover som var helt ok. Men nu är den så mättad med lack att svampen färgar av sig på mina naglar. Jag gillade den för att burken inte är så djup som på många andra remover. Denna och Depends snabb-variant är mina favvisar av de jag provat. 
  • Yves Rocher Hydra Vegetal, gel-rengöring för ansiktet. Jag trodde att jag hade recenserat den, men ser att jag nog missat det. Den var fräsch, men kunde löddrat mer. Funkar helt ok och kostar inte många kronor. Ger den 3,5 i betyg eftersom den var något bättre än medel för den låga peng den kostar.
  • Etude House Milk Talk duschkräm var helt ljuvlig! Doft av jordgubbsglass, mums! Köps enklast på eBay och jag rekommenderar varmt! Finns även i andra dofter. 
  • Lancôme Ô de L'orangerie Eau de Toilette. Hur ofta gör ni slut på en 75-ml-flaska med eau de toilette? Det händer nästan aldrig mig skulle jag säga. Tycker nästan det är en bedrift faktiskt. Denna doft är fräsch och inte så stark, en perfekt vardagsdoft för mig. Tror jag köpte denna på Landvetter flygplats för några år sedan när vi skulle till Spanien om jag minns rätt. Men den finns fortfarande i Lancômes sortiment och har två systerdofter om jag minns rätt. 
  • Kanebo Sensai provflaska med Silky Purifying Milky soap som är en rengöring för ansiktet. Mycket skön tycker jag, men dyr om man vill köpa den. Hade denna i min gymnecessär. 
  • Rituals Face & Body Moisurizer, har också bott i min gymnecessär. Jag brukar stengilla Rituals produkter, men denna var inte så speciell. Gillar inte doften något vidare.
  • Decléor Hydra Floral ansiktskräm, älskar denna! Har haft den i fullstorlek också. 
  • Mascara från Face som kom med någon tidningsprenumeration. Får inte ens bo i gymnecessären längre för den är så kass. Kladdig och smetig och sitter inte bra. 
  • Gel-liner från Bobbi Brown i nyansen Chocolate Shimmer Ink, denna var suverän men är nu gammal och den kan mycket väl ha orsakat den ögoninfektion som jag hade för några veckor sedan så jag vågar inte använda denna mer. 

3 kommentarer:

Minerva sa...

Facemascaran tyckte jag heller inte var något! Konspiratorisk som jag är misstänker jag att det inte är deras "äkta" varor som ibland får följa med som premier till tdningsprenumerationer, även Decleors produkter som följer med kan vara annat än jag förväntar mig!Men de kanske inte är bättre än så!

Lotta L sa...

Håller med om Face mascaran, den är verkligen inget vidare! Och det är tyvärr vanligt att den följer med tidningsprenumerationer. Det bidrar till att man inte vill handla något från Face när mascaran är så dålig.
Annars gillar jag som vanligt dina tio tomma!
Njut nu i NY!

Ninni sa...

Minerva, jag tror du har rätt där. Det känns som om Face har ett eget sortiment för prenumerationer men det är inte någon bra reklam för märket... kul att du, Lotta, också har den erfarenheten med mascaran.