torsdag 13 augusti 2015

H&M's nya kosmetikserie

Ni har väl sett att H&M's nya kosmetikserie nu finns i butik? Serien är gigantisk och innehåller alla typer av sminkprodukter samt även kroppsvård, dofter och hårvård. Jag stod och tittade länge på alla produkterna och klämde och kände häromdagen. Till slut så var det två produkter som fick följa med mig hem i första skedet. En ögonskugga och en concealertrio.
Jag valde en singelskugga, det finns även paletter i olika varianter. Singelskuggorna finns i massa färger och de kostar 59:50/st.
Nyansen på denna heter Sun Worship och jag tycker namnet är mycket genomtänkt.
Vid första anblick så är detta en taupenyans, men kolla nedan vad solen gör!
Ser ni det underbara skimret? Helt fantastiskt i verkligheten.
Jag valde med flit denna lite suddigare bild då jag tycker att man ser skimmerpartiklarna så bra här.
En skarpare bild i annat ljus ger en mer metallisk än glittrig yta. Så himla fin! Skuggan är åt det krämigare hållet. Jag har inte hunnit testa den på ögonlocken ännu, men pigmenteringen är jättebra.
Jag köpte även en trio-concealer i klassisk Make Up Store-anda. Denna är en smula för ljus för mig nu när jag är som brunast efter fyra veckor i Spanien så jag väntar lite med att pilla i den. Jag testade den dock på handen i butiken och tycker den verkar mycket lovande. Det fanns även en mörkare variant, men jag tror mig ha mest nytta av denna då solbrun hud ju är väldigt kortvarig. 99:- kostar denna och den heter Custom Concealer Trio.
Har ni testat något från serien ännu? Jag gillar att sortimentet är så stort, de hade bl a massor av nyanser på nagellack och många olika färger på läppstift. Om man jämför med Lindex egna kollektion så är denna flera gånger större. Den fyllde upp flera hyllor på H&M på Kungsgatan i Göteborg.

2 kommentarer:

Lackert sa...

Spännande med nytt utseende, har inte hunnit kolla in det nya sortimentet än

Ninni sa...

Många fina saker kan jag lova!