tisdag 23 augusti 2011

Duschkabinseländet fortsätter...

...nu är glasrutan till duschkabinen utbytt och kabinen är installerad i vårt badrum. Men nu är blandaren trasig och kan bara leverera antingen kallt eller varmt vatten. Vår rörläggare är bara certifierad för FM Mattsson och inte för Svedbergs så han får inte åtgärda problemet för då gäller inga garantier vad jag förstod. Först på torsdag tänker Svedbergs komma hit, nu har halva sommaren gått utan att vi kunnat få en vettig dusch i vår familj. Det saknades ett ben på ena sidan under kabinen så om man hade stått där och duschat så hade kabinen vällt omkull, rörläggaren fick egenhändigt tillverka ett ben. Det finns även ett ben som står precis ovanpå vår golvbrun så undrar hur man ska kunna göra rent den. Man får dra fram hela kabinen för att fixa det.

Köp ALDRIG något från Svedbergs hörrni - de har både dålig service och skitprodukter som dessutom är dyra. Tjejen på kundtjänsten frågade min sambo om det började komma ilsken rök ur hans öron nu. Han svarade att det visste han inte för det satt smuts ivägen. Han har lite humor min kära gubbe! Själv duschade jag på jobbet imorse. Snälla håll tummarna för att allt är färdigt på torsdag så vi kan lägga detta bakom oss?

Ingen bra dag idag, kedjan på min cykel hoppade av också... ledsen att jag klagar så men jag behöver få skriva av mig lite känner jag.

7 kommentarer:

Carina (TotalBeauty) sa...

Stackare! Blir duscheländet aldrig avklarat... håller tummarna på att det fixar sig till på torsdag.

Ninni sa...

Ja, det här känns som neverending story, jag sitter här och bara längtar efter att duscha. Jag är kvällsduschare och jag älskar ju mina stunder i badrummet, det är avkoppling för mig. Att tvätta håret under kökskranen är INTE kul.

Madde sa...

Håller båda mina tummar för att duschkabinhistorien är avslutad på torsdag och att allt blir bra =)
Svedbergs visar verkligen på dålig service =( borde ersätta er på nåt sätt! För alla fel och väntan!

Ninni sa...

Ja, en ny blandare till köket vore trevligt... får se vad de säger.

Anonym sa...

Stackare, det borde väl räcka nu! Vi har samma visa med vårt köksgolv men en dusch är ju klart värre. Kram Carin

Kerstin sa...

Men vilket orimligt elände =( Hoppas verkligen det löser sig snart!

Ninni sa...

Orimligt elände är ordet!