torsdag 25 augusti 2011

Never enough shoes och lite annat


Just nu sitter Never enough shoes på mina naglar, det kommer från Sephora by OPI, ni har säkert sett det tidigare för det är inte nytt.

Fördel med lacket är att det täcker bra på två lager, nackdelar är den väldigt smala penseln som gör det omöjligt att måla med tre drag samt att jag tycker färgen är lite för svart, gillar mörka lack men vill att de ska vara lite mer åt det bruna eller röda hållet.
Jo, jag var inne en snabbis på Grand Parfymeri på lunchen idag. De hade fått in Estée Lauders höstkollektion. Jag har ju tidigare uttryckt mitt intresse för det spännande pudret Pure color Illuminating Powder Gelée och nu fick jag känna lite på det. Jag kan rapportera att det är ett puder med ett underbart kopparskimmer, se bilden (och då hade rätt mycket gnuggats bort på hemvägen). Men jag tycker att det mer liknar en ögonskugga i jättekaka för jag kan inte komma på när jag skulle vilja ha så mycket skimmer i ansiktet faktiskt, det är nästan lite foliekänsla. Jag trodde det skulle vara lite som gelé eftersom det antyds så i namnet, men det kanske blir lite geléigt om man använder det vått? Jag skulle gärna vilja äga det bara för att det är vackert, men kunde faktiskt inte motivera att köpa en så oanvändbar produkt för över 400 kronor så det fick stanna i butiken. I övrigt var det inte något som lockade just nu i kollektionen även om det är fina grejor. Hela kollektionen finner ni fint presenterad hos Sublimt.

Jag nosade även på Lancômes höstkollektion av den berömda makeupartisten Aaron de Mey, även det fina grejor, men lite för sotigt för min smak. Är det något ni är speciellt sugna på ur höstkollektionerna? Själv funderar jag lite på en skuggpalett från IsaDoras höstkollektion, de finns just nu för 99:- på Lindex annars kostar de 119:-.

Jo, jag har lite rabatt-tips också:
HQhair har just nu 15% på hela sortimentet med koden 15LOVE. Frakten är som vanligt gratis.
Cherryculture har 20% på hela sortimentet med koden BCK2S.
Skynda fynda!

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Vilket fint lack!

Jag håller med om skimret, det är nog lite för mkt. Men ändå spännande att känna :)

Åsa sa...

Hahah! Vilket namn. Det skulle passa mig som handen i handsken.
Jag kan aldrig få tillräckligt med skor, väskor och nagellack.

Ninni sa...

Kerstin, ja den är så fin kakan, men jag tycker den är för oanvändbar för det priset...
Åsa, haha vi är ju tjejer!