lördag 20 augusti 2011

Hemma igen

Alltså jag tar nästan till lipen när det är dags att åka hem från Spanien för jag trivs så bra därnere. Vi har varit där nu i 12 år i rad och vi har det så himla mysigt och umgås med goa grannar, gör utflykter och bara latar oss vi poolen. Barnen har jättebra kompisar där som återkommer från år till år. Men imorse var det dags att ta farväl av paradiset. Våra närmsta grannar ska flytta till Los Angeles och det kändes lite extra vemodigt att krama dem adjö trots att de tidigare bodde i London konstigt nog. Vi funderar på att kanske hälsa på dem i vinter.

Flygresan hem gick jättebra, sambons gamla kompis var styrman på flyget från Malaga idag så sambon fick åka cockpit hela resan och jag fick en flaska cava skickad till mig från cockpiten (barnen fick läsk och muffins) så vi trivdes bra. Men ändå känns det tungt att semestern är över. Jag kan direkt peka på när det börjar kännas jobbigt och det är när hängmattan ska packas ned, där har jag legat med en pocketbok under apelsinträdet många sköna timmar så det känns som ett avslut. Längtar redan efter nästa sommar för fyra veckor kändes som en kvart, jag lovar!

Ja, detta var lite off topic. Imorgon återkommer jag med nya inlägg i skönhetsämnet, jag har massa bilder att visa er på grejor jag köpt och testat mm.

6 kommentarer:

Josephine sa...

Låter som en underbar semester, men skönt att du är hemma så att vi kan få läsa din blogg, hihi! :)

Lotta sa...

Välkommen hem!

Kerstin sa...

Välkommen hem! Det låter som ni haft det underbart :)

Påhäls i LA är ju inte heller helt fel :)

Carina (TotalBeauty) sa...

Kul att du är tillbaka!

Hoppas att året går snabbt, så att du snart kan njuta av en pocketbok i hängmattan :)

Honi sa...

Låter som att ni har haft en bra resa och en fin semester, vi har saknat dig i bloggvärlden så det är skönt att du är hemma igen! :)

Ninni sa...

Åh, nu känner jag mig verkligen välkommen hem - dags att börja jobba lite med bloggen här, jag är jättesugen! Kommer om en stund!